Hvordan Refinish en Old Wood Trunk

September 17

Lakkering av et gammelt tre bagasjerommet er et enkelt prosjekt som kan forvandle et stygt til et attraktivt møbel. Få frem skjønnheten i treverket med beis, eller lage en design statement med farger og maling. Lakkering og oppussing gamle møbler er en miljøvennlig og kostnadseffektiv måte å dekorere hjemmet ditt.

Bruksanvisning

1 Fjern maskinvare fra den gamle tre bagasjerommet, legg den i en gryte eller en kopp og hell lakk tynnere over det. Pensle maskinvare med en pensel, skyll den grundig og tørk den med en myk klut. Rengjør og polerer maskinvare med en metall polish, og deretter buff den med en myk klut for å fjerne polish og få ut det skinne.

2 Reparer eventuelle feil innenfor eller utenfor stammen med tre filler. Trykk på filler i forsenkningen eller riper i overflaten av veden. La det tørke og herde.

3 Sand veden i og utenfor stammen med middels sandpapir. Fjern slipestøv og deretter sand bagasjerommet med lys-grade sandpapir. Fjern slipestøv grundig med en fuktig klut.

4 Refinish stammen med et lag med beis eller et lag med primer på de tre flater. La det tørke helt i henhold til produsentens instruksjoner. Du kan velge å refinish innsiden med beis eller maling, eller bare legge et lag med polyuretan for beskyttelse.

5 Slip beiset tre flater med stålull. Fjern alt av slipestøv og påfør et annet strøk av flekken. Hvis du setter primer på stammen, gjelder maling direkte på toppen av primeren; sliping er ikke nødvendig. Refinish stammen med så mange strøk som du trenger for å nå dine mål ønskelig. La materialet tørke mellom hvert strøk.

6. Påfør et lag av polyuretan til farget eller malt på overflaten av stammen. Polyuretan vil beskytte treverket mot fuktighet og flekker. La første strøk tørke og påfør et annet strøk.

7 Monter maskinvaren på stammen.

Hint

  • Før lakkering stammen, tape av eventuelle metall aksenter eller maskinvare som du ikke fjerner.
  • Påfør eventuell maling eller beis produktet i et godt ventilert område.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com