Hvordan fjerne Tørket Gorilla Glue Fra Cloth

September 17

Hvordan fjerne Tørket Gorilla Glue Fra Cloth


Gorilla Glue er populært fordi det holder seg til noe og ikke la gå. Dette er flott når du bruker det for et prosjekt, men forferdelig når du får det på klærne eller hjem innredning stoffer. Gorilla Glue nettside sier at Gorilla Glue ikke kan fjernes fra klær og at det er best å kvitte seg med de skittent tøy, men med en liten albue fett og utholdenhet, kan du fjerne Gorilla Glue fra de fleste stoffer.

Bruksanvisning

Hvordan fjerne Tørket Gorilla Glue Fra Cloth

1 Peel eller trekke av overflødig lim som vil gå av. Vær forsiktig med å rive eller på annen måte skade stoffet som du gjør dette. Du kan ikke være i stand til å skrelle av noe, men fjerne det du kan.

2 Sug stoffet i aceton. Aceton vil løsne bindingen mellom limet og stoffet. Som stoffet soaks, forsiktig prøve å skrelle opp limet. Hvis det ikke kommer opp, suge den lengre og prøv igjen. Gjenta denne prosessen til du har fjernet alle limet, vask deretter stoffet med varmt såpevann. Sørg for å teste en liten skjult del av stoffet før soaking det i aceton, som aceton kan ødelegge noen stoffer, spesielt vinyl.

3 Prøv tynner eller terpentin hvis aceton er ineffektiv. Følg samme metode oppført i trinn 2, også være sikker på å teste en liten oppdatering før du begynner. Sørg for å gjøre dette i et godt ventilert område for å unngå å puste inn røyk. Terpentin har en sterk lukt som er vanskeligere å fjerne enn aceton, så ta dette i betraktning hvis du bruker det på husholdningenes tekstiler, for eksempel en sofa møbeltrekk.

4 Kjøp en kommersiell, industriell styrke lim remover fra en jernvarehandel. Dette vil løse opp limet og gjør det enkelt å fjerne, men kan også skade stoffet. Test en seksjon av duken for å se hvordan limet fjerner vil påvirke det behandlede området.

5 Vask tekstiler grundig, uansett hvilken metode du bruker, først med såpe og varmt vann, deretter i tøyet hvis mulig.

Hint

  • Bruk alltid aceton og terpentin i et godt ventilert område.
  • Aceton og terpentin er svært brannfarlig. Vær forsiktig når du bruker dem, og unngå å puste inn røyk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com