Hvorfor kommer min selvrensende ovn Stoppet Rengjøring seg selv?

September 19

Oven renhold har aldri vært en hyggelig oppgave, men selvrensende ovner har gjort det litt mer utholdelig for de fleste av oss. Slå en lås eller trykker på en knapp, og i et par timer, alt du trenger å gjøre klart bort asken. Hvis selvrensende ovn slutter rengjøring, kan det hende du må ringe i en profesjonell. Det er imidlertid et par ting du kan sjekke før du gjør at samtalen.

The Door Latch

En selvrensende ovn vil ikke operere med mindre ovnsdøren er ordentlig låst. Dette beskytter deg og ditt hjem mot de ekstremt høye temperaturene som kreves for å brenne av ovnen sot. Døren klinke kan ha blitt sittende fast i åpen stilling, eller forskjøvet fra bruk. Lås døra som du normalt ville og åpne ovnen. Hvis det rister eller ikke virker ordentlig lukket, kan låsen trenge en liten justering.

ovn Controls

Hvis ovnen har knotter i motsetning til en trykknapp panel, sett bryteren til rengjøringssyklusen. Hvis bryteren er løs eller ikke satt inn riktig, kan det ha flyttet ut av selvrensende setting, eller det kan ikke koble til den mekanismen som starter rengjøringsprosessen. Også noen selvrensende ovner har en forsinkelse funksjon. Kontroller at syklusen ikke er satt til å forsinke før du starter rengjøringsprosessen.

feil~~POS=TRUNC

Sjekk brukerhåndboken hvis du har en feilkode på ovnens panel. Mange moderne ovner vise feilkoder som kan hjelpe deg med å løse mindre problemer. Skift ut en sikring eller aktivere en bryter per manuelle instruksjoner for å starte selvrensingen. Hvis du ikke finner informasjon om problemet i manualen, ta kontakt med din forhandler eller produsent som angitt i bruksanvisningen.

Gjør det selv

En ovn er selvrensende mekanismen er ganske komplisert. Det innebærer sikringer, motorer, brytere og ledninger som kan slites ut eller overopphetes ved gjentatt bruk. Hvis noen av disse delene svikter, kan selvrensende mekanisme ikke fungere. Mange moderne ovner har et kontrollpanel som ligger bak bakpanelet. Hvis du har litt teknisk kunnskap, kan du teste ledninger eller temperatursensorer. Slå alltid av strømmen med strømbryteren og ta kontakt med en profesjonell før du forsøker ovn reparasjoner på egen hånd. I tillegg gjør-det-selv-reparasjoner kan ugyldiggjøre garantien.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com