Er det normalt for temperaturen i kjøleskapet til å svinge?

November 27

Er det normalt for temperaturen i kjøleskapet til å svinge?


Du kan ikke holde kjøleskapet i en eksakt temperatur innstillingen og forventer at det skal forbli den samme hele tiden. Kjøleskap temperaturer svinger normalt selv om det er noen grunner til at apparatet kan gjennomgå flere store temperatursvingninger. Vite forskjellen mellom normale og unormale temperatursvingninger for å finne ut om ditt kjøleskap opplever et problem eller om det er ingenting å bekymre seg for.

Normal svingninger

Den typiske temperatursvingninger i kjøleskap er pluss eller minus 5 grader Fahrenheit. Så lenge temperaturen i kjøle varierer ikke mer enn denne mengde, og ligger et sted mellom 34 og 40 grader, bør det ikke være noe problem med mat forringende eller frysing.

termostat

Termostaten regulerer kjøling i kjøleskapet ved at kjølesyklusen å starte når den kjenner at temperaturen har steget til et bestemt nivå. Hvis termostaten er defekt, kan det ikke aktivere kjølesyklusen for å starte til rett tid. Som et resultat av dette vil temperaturen i kjøle bli ustabil og svinger raskt. Juster termostaten ved å sette den til en lavere eller høyere temperatur og deretter vente en time for å se om temperaturen gjenspeiler den nye innstillingen. Hvis temperaturen inne i kjøleskapet ikke svarer til de justeringer, er det en god sjanse termostaten er problemet.

åpne Dører

Jo mer du åpner dørene til kjøleskapet, jo mer inkonsekvent temperaturen inne vil bli. Når dørene er åpne, luften utenfra strømmer inn, og avkjølt luft inne rushes ut. Dette kan føre til lengre kjølesyklustider, bortkastet strøm og svært varierende temperaturer inne i kjøleskapet for korte perioder av gangen.

Gasket

Gummi stripping rundt døren til kjøleskapet kalles en pakning. Dette er enheten som forsegler døren på kjøleskapet og holder den kjølige luften inne. Når pakningen blir skitten eller blir skadet, vil forseglingen brytes. Med en defekt pakning luften inne lekker ut, og temperaturen kan svinge så kald luft rømming. Holde pakningen rene og i god stand vil bidra til å stoppe dette svingninger.

Varme og kalde retter

Det er helt normalt at temperaturen i kjøleskapet for å svinge når du setter varme eller kalde gjenstander inne i kupeen. Hvis du plasserer en stor kjele med varm suppe inne i kjøleskapet, kan du forvente at temperaturen stiger over det normale parametere. Hvis du putter en kjele med frossen kylling i kjøleskapet for å tine over natten, kan du forvente at temperaturen vil falle.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com