Hvordan Refinish tregulv med kjæledyr

June 28

Dyr kan føre til kaos på tregulv, med katten urin eller hundene negler marring finish. Hvis skaden går hele veien inn i skogen, må du kanskje sand det bart og restain det, eller til og med vurdere å erstatte gulvet. Men ofte er pet skade bare på overflaten glans. Hvis det er tilfelle, kan du sile gulvet, en enklere prosess enn sliping, som innebærer å ta av akkurat den gamle glans og legge til nye.

Bruksanvisning

1 Legg etasje buffer med medium screening pad. Slå på maskinen og begynne å flytte den frem og tilbake over gulvet, med retning av styrene. Jobb deg gjennom rommet, tar av det øverste laget av glans.

2 Støvsug gulvet for å ta opp støvet.

3 Legg i buffer med en fin screening pad og skjermen det igjen som før, for å la den glatte og flat. All skinne bør være av overflaten, og kjæledyret skade skal være borte. Vacuum.

4 Brush på et lag av polyuretan med etterbehandling pensel, bruke det med retningen av styrene. Hold lag tynn og flat. Gjør hele gulvet.

5 La polyuretan satt i seks til åtte timer. Slip området for hånd med ekstra fint sandpapir, ved hjelp av raske, lette slag for å bare matte overflaten. Vacuum.

6. Påfør andre strøk av polyuretan. La det satt, kjedelig glans med sandpapir, støvsuge støv, og påfør et tredje strøk. La den tredje strøk satt i 24 timer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com