Crawl Space fare

April 12

Crawlspaces under husene kan være full av farer som strekker seg fra gift til elektrisk støt. Ikke skriv en krypkjeller hvis det er noen tegn til kjemisk tilstedeværelse, stående vann og synlige elektriske ledninger eller skadedyr skade. Gjennomsøker områder med skitt etasjer er mer sannsynlig å inneholde mold og skadedyr enn foret gjennomgå mellomrom, men ingen plass bør legges inn skjødesløst.

stående vann

Stående vann betyr at det er en fare for elektrisk støt. Hvis ledninger eller elektriske apparater er til stede være forsiktige. Hvis noen elektriske ledninger er utsatt, eller du er usikker på om vannet er trygt å berøre for å ikke gå inn i rommet. Ring en profesjonell elektriker til å komme og kartlegge risiko og slå av strømmen på riktig måte til området. Personlig verneutstyr eller annet åndedrettsvern kan være nødvendig for å trygt gå inn i krypkjeller. Stående vann øker også risikoen for kjemisk forurensning. Dersom plantevernmidler ble påført i mellomrommet på en gang, kan de fremdeles være til stede i vannet.

Rester

Overflødig rusk i en krypkjeller skaper en rekke farer. Skadedyrangrep er mer sannsynlig å skje er en rotete krypkjeller. Mus, termitter og andre skadedyr finne steder i rusk å skjule og vil til slutt ødelegge noen produkter som blir lagret i crawlspace. Også en rotete crawlspace sikkert gjør for en mer farlig plass til å bevege seg rundt. Rusten spiker kan snag huden og gammelt treverk kan gi deg splinter som du prøver å manøvrere plass. Skadedyr som mus, rotter, slanger eller andre insekter kan bebo plass og kan skade folk som prøver og komme inn. Mus og slangebitt kan være dødelig ved infeksjon eller gift.

Asbest eller kjemisk lukt

Før du går inn noen crawlspace, se etter tegn på kjemiske farer. Asbest er et mineralfiber som pleide å bli brukt i konstruksjonen på grunn av sin varmebestandige egenskaper og styrke. Den ble brukt i Takshingel, sement produkter, tekstiler, belegg og fliser. Når området er forstyrret fibrene kan bli luftbårne. Hvis de kommer inn i lungene de forårsaker kortpustethet, brystsmerter, anemi, mesothelioma og selv lungekreft. Også være klar over eventuelle kjemisk lukt som kan tyde usett giftstoffer. Vernedrakter og åndedrettsvern kan være nødvendig å gå inn i rommet.

Form

Fuktige, mørke steder gir grobunn for muggsporer. Fuktig tre er en vanlig form offer spesielt når det er i en mørk kjeller. Hvis det er tegn på mugg skader, slik som synlig mugg eller en muggen lukt, kan du være i faresonen hvis du skriver inn uten skikkelig verneutstyr. Mold forårsaker luftveisproblemer og ytterligere sykdom hvis du blir utsatt for for mye eller for lenge av gangen. Ytterligere helserisikoen av mold eksponering omfatter øyne, nese og svelg irritasjoner, hodepine, svimmelhet, eksem, diaré og nedsatt eller endret immunforsvar.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com