Kjøkkenkran Installeringsinstruksjoner

May 27

Kjøkkenkran Installeringsinstruksjoner


Trinnene for å installere en ny kran på kjøkkenet er ganske standard; installasjonen vil variere avhengig av den spesifikke avløp og tappekran du kjøper. En nylig kjøpt kranen vil komme med spesifikke instruksjoner; hvis du kjøper en brukt en fra en avis, en annenhånds butikk eller en auksjon, deretter installasjonsinstruksjonene vil ikke bli inkludert. Heldigvis, med unntak for spesifikke funksjoner, er rett frem installasjonen.

Bruksanvisning

1 Kontroller og sikre vannforsyningen er slått av. Under vasken er to vann stengeventiler, en for varmt vann og en for kald. Slå ventilen med klokken til stramt vil sikre vannet er slått helt av.

2 Installer dekk plate. Mange kraner kommer med en kortstokk plate å matche opp kranen til vasken. Dekket plate kommer med en plast kitt plate de passer inn under, trykke mellom dekksplate og vasken. Plasser en perle av rørlegger er kitt i sporet langs kanten av kitt plate og trykk den i vasken, rett inn hullene eller hullet i midten (avhengig av kranen).

3 Sett kranen rør og montering skaftet gjennom hullene i toppen av vasken. Rett bunnen av kranen med sporene i dekkplaten (hvis installert) for å sikre riktig montering. Alt vil henge rett ned fra hullene, under vasken.

4 Få under vasken og træ den medfølgende vaskemaskin, gummiskiven og messing montering mutteren på monterings skaftet. Hånd stramme til mutteren til undersiden av vasken. Bruk en stjerneskrutrekker til jevnt Trekk festemutteren festeskruene (eller en skiftenøkkel på mutteren avhengig av kranen modell) til kranen er fast sikkert til vasken.

5 Koble vannforsyning linjer til kranen viker. Varmt vann er utpekt av en rød tag; sikre varmtvannstilførselsledningen går til varmtvannsinnløpet og kulde går mot kulde.

6 Slå på både varme og kalde vannforsyninger. Sjekk for lekkasjer over og under vasken. Slå kranen på og la vannet renne gjennom for et minutt å tømme ut systemet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com