Den beste måten å bli kvitt Poison Ivy Planter

April 2

Poison Ivy er utbredt i USA øst for Rocky Mountains. Det er en Vining plante som bruker trær, steiner, gjerder og busker for støtte. Gamle vinstokker kan nå til toppen av veldig høye trær. Alle deler av giften eføy planten inneholder det sammensatte urushiol, en fargeløs substans som forårsaker betennelse i folk som er allergisk mot det. Bladene er ordnet i grupper på tre og kan ha glatt å sage-tann blad kanter. Bladene blir gule til røde i høst. Hvite bær danne på sensommeren. Planter kan reprodusere ved frø eller ved løpere fra etablerte vinstokker.

Bruksanvisning

En sammenligning anlegget i spørsmålet med bilder og beskrivelser for å sørge for at det er gift eføy.

2 Ta på vernehansker, en langermet skjorte og lange bukser. Med store planter, kutt vintreet tilbake til stubben. Ikke bare skjære gjennom vinrankene når du gjør dette - skjære gjennom vintre på to steder, flere inches fra hverandre, og fjern den mellomliggende delen. Du må kanskje bruke en sag hvis vinrankene har blitt woody. Hvis planten er liten, så hogg den ut under bakken ved hjelp av beskjæringssakser eller dra den opp ved hjelp av hansker.

3 Fjern og kast hanskene. Vask klær i varmt såpevann. Vask beskjæringssakser og så i varmt såpevann.

4 Se bunnen av vintreet for gjenvekst. Dersom nye blader spire fra basen, gjelder en ugressmiddel når de nye bladene har åpnet for full størrelse. Fortsett å inspisere stubben av vintreet jevne mellomrom, bruke ugressmiddel hver gang ny vekst er notert. Hold opp dette regimet til det ikke lenger vekst skjer.

5 Kast bladene som flagre ned når den øvre delen av en stor vine dør. De vil fortsatt inneholde urushiol. Samle dem ved hjelp av engangshansker og sette dem i søppelsekker. Alternativt kan du kompostere dem i et område der de ikke vil bli forstyrret i lang tid. Vask klær og sko, som kan ha vært i kontakt med dem. Pass på at kjæledyr ikke kan ta på dem og overføre urushiol til mennesker og ting i hjemmet.

Hint

  • Hvis du er usikker på om anlegget i spørsmålet er gift eføy, ta et digitalt bilde og send det til din lokale samarbeidsvillig forlengelse byrå for identifikasjon. Cooperative Extension byråer er vanligvis plassert på statlige universiteter. Din lokale samarbeidsvillig forlengelse byrå kan også hjelpe deg med å velge et ugressmiddel for ditt område.
  • Hvis du er allergisk mot Urushiol, vurdere å ansette et firma for å fjerne plantene for deg.
  • Over-the-counter Poison Ivy vasker, for eksempel Tecnu eller Zanfel, kan bidra til å fjerne urushiol fra huden din.
  • Ved bruk av plantevernmidler, være forsiktig med å spraye plante eller tre giften eføy er klatring på. Hindre at programmet bare giften eføy løvverk.
  • Sørg for å følge etiketten instruksjoner for å blande og bruke plantevernmidler.
  • Ikke bruk applikatoren for noe annet enn plantevernmidler.
  • Ikke brenn bladene eller noen Poison Ivy plantedeler. Urushiol er gjennomført i røyk og kan forårsake alvorlige skader ved innånding.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com