Hvordan Hev Høyde på My spisebordet

May 7

Hvordan Hev Høyde på My spisebordet


Elsker du alt om spisestuebordet bortsett fra høyden eller ikke har råd til å kjøpe en ny en? Heve høyden på spisestuebordet er enkelt å gjøre, og vil bare koste en brøkdel av prisen på en ny tabell. Møbler stigerør er ideelle fordi de arbeider ikke bare for senger (de fleste er solgt som seng stigerør), men vil arbeide med spisestue bord samt ved å øke høyden 3 til 5 inches. Du kan kjøpe møbler stigerør på Internett eller på ditt lokale seng og bad butikk eller jernvarehandel. Møbler stigerør kommer i en rekke ulike stiler og utførelser, fra malt til tre toner, slik at du er nødt til å finne en farge og stil som vil utfylle din spisestuebord.

Bruksanvisning

1 Flytt stolene bort fra bordet og åpne pakke med fire møbel stigerør.

2 Løft den ene enden av spisebordet mens assistenten plasserer en møbler riser under hvert ben. Senk den enden til de to beina er balansert på møbel stigerør.

3 Løft forsiktig den andre enden av spisebordet, legger de resterende møbler stigerør under hvert ben og senke bordet. Sørg for at hver etappe er sentrert på hver møbler riser før du setter stolene på plass.

Hint

  • Hvis spisebord hviler på et mørkt teppe, kan du velge en mørk-farget sett møbler stigerør som vil gli inn i teppet. Derimot, hvis du har en lys teppe, velg en lyse møbler riser.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com