Stue med svart skinn & Espresso Salongbord

April 8

Stue med svart skinn & Espresso Salongbord


Sort skinnsofaer er ofte funnet i en manns bachelor pad, men disse møbler kan slå ut i en slank eller forførende stil for et par hjem, eller legge moderne stil til en familie stue. Dersom plassen inkluderer kaffe bord i en espresso skyggen, vil flere fargerike og dekorative aksenter hjelpe deg å tilpasse din egen stue til din livsstil.

Wall Color

En stue med svart og mørk brun møbler vil dra nytte av en lysere nyanse i samme farge familie på veggene. For eksempel vil en havre eller hvete farge for alle fire veggene i stuen bringe oppmerksomhet til møbler og gir rommet en følelse av åpenhet. Farger i kul familie kan riktig aksent eksisterende dekorative stifter i stuen i tillegg; for eksempel ser et pulver blå aksent vegg bra med en rik brun salongbord ved siden av, og en medium nyanse av aubergine vil gi sort skinn kjærlighet sete enda mer intensitet.

rug Choices

Hvis stuebordet har både sort skinn og espresso farge aksenter, en flerfarget teppe fylt med varme nyanser er passende. For eksempel, en stor rektangulær teppe som inkluderer fargetoner som brent oransje, vil rustrøde og dempede nyanser av gult legge mer tekstur og farge til plass som ikke er altfor dramatisk. Hvis du ønsker å feste med mørk farge tema, kan et teppe i en iøynefallende form være best, for eksempel en eggformet rug plassert mellom sofaen og sidevinduet i en nyanse av sjokolade brun eller en gråaktig svart. For en merkbar fargekontrast, velge en hvit eller kremfarget teppe å plassere foran sorte skinnmøbler å oppveie de små espresso kaffebord på hver side av sofaen.

Gardiner eller persienner

Gardiner eller persienner i en metallisk skygge er visuelt tiltalende i en stue med mørkt tre og svart skinn. For eksempel vil bronse gardiner legge en innbydende varme til området mens de fortsatt gjør rommet vises voksen og sofistikert. Platina eller sølv blinde er i tråd med moderne stue trend og låne mer tekstur til denne delen av ditt hjem uten å endre fargevalget. Skinnende nyanser er en fryd for øyet i en stue hvor svart og brunt er de viktigste fargene, for eksempel turkise gardiner i vinduet rett ved siden av svart skinn lenestol og rubinrød persienner i nærheten espresso brun salongbord.

Artwork

Old World-stil kunstverk med landskapet og ligger i en gull eller bronse ramme fungerer godt i en stue med espresso-farget kaffebord. Rammer dekket i svart skinn er et direkte supplement til sofaen som er svart og hvitt utskrifter forstørret for å dekke mesteparten av aksent veggen. Veggtepper som klokker trimmet med bronse eller dekorative plater malt med oransje eller røde farger legge subtil farge til stuen, og tilbehør for kaffe tabeller, som grå eller svart marmor figurer eller lys i grønt eller blått, vil fullføre stuen utseende .


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com