Hvordan Design boliger med gjenvunnet materiale

October 31

Hvordan Design boliger med gjenvunnet materiale


Bygg med gjenvunnet materiale tillater deg å være innovativ og kreativ når du utformer ditt hjem. Denne type design omfavner feil som finnes i brukte materialer og gir dem nytt liv. Selv om du kanskje ikke være i stand til å designe et hus bygget helt fra gjenvunnet materiale, det er selskaper som utarbeider gjenvunnet materiale for ny bruk. Når du utformer et hjem som vil bli bygget fra gjenvunnet materiale der det er mulig, sikre at du har tilgang til de nødvendige byggevarer før du begynner planleggingen.

Bruksanvisning

1 Tegn en grunnleggende plan for ditt hjem. Start med en liste over de funksjonene du vil at hjemmet skal omfatte (antall rom og deres størrelser) og plotte ut hvordan du ville ideelt liker dem skal ordnes. Disse planene vil ikke være fullt detaljert, men vil gi deg en idé om hvilke typer materialer som du trenger å se etter, inkludert vinduer, dører og inventar.

2 Finn et selskap som vil være i stand til å gi deg en tilstrekkelig mengde gjenvunnet byggematerialer. Noen selskaper er bare i stand til å levere begrensede materialer --- nok for gulv eller terrassebord. Du kan også være i stand til å finne et selskap som selger skap og andre byggematerialer tatt fra boliger som har blitt revet ned.

3 Spør venner og familie for gamle byggematerialer eller arkitektoniske stykker de har liggende rundt. Hvis du kjenner noen som er remodeling en del av deres hjem, be dem om å bevare noen av de fjernede elementer som gamle toaletter eller tre.

4 Besøk berging butikker for å se etter dører og vinduer fra gamle bygninger. Disse selskapene også ofte selge andre arkitektoniske funksjoner, inkludert lysarmatur, maskinvare og peishyller. Vær kreativ med hvordan du plasserer elementene som du finner. Vindusrute glass fra en gammel dør kan brukes på nytt som et vindu i ditt nye hjem.

5 Gå til antikvitetsbutikker og auksjonshus å finne dekorative elementer og arkitektoniske maskinvare. Du kan være i stand til å finne gamle apparater eller store møbler som kan ta plassen til innebygd lagring.

6 Kontakt en arkitekt for å hjelpe deg utarbeide detaljerte planer for ditt hjem. Gi ham en liste over de gjenvunnet materiale du har tenkt å bruke for utforming og grunnleggende konstruksjonen av hjemmet. Du kan ende opp med å gjøre flere planer som du finne nye gjenvunnet materiale for å legge til din design.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com