Hvordan bruke Salt & Strøm Desinfiser svømmebasseng

November 24

Hvordan bruke Salt & Strøm Desinfiser svømmebasseng


Hopping i et krystallklart svømmebasseng kan noen ganger være den eneste lettelse du kan finne fra varmen på en varm sommerdag. Men hvis du har et basseng, vet du at rengjøring av bassenget tar riktig litt hardt arbeid og ofte bruk av sterke kjemikalier. Ved hjelp av salt er en ikke giftig alternativ måte å rense bassenget. Saltet som brukes er den samme som bordsalt, og dermed gjør det mer miljøvennlig for miljøet enn å bruke menneskeskapte kjemikalier. Prosessen fungerer ved salt passerer gjennom en elektrolysecelle under dannelse av klorgass. Det pumpes deretter tilbake i bassenget gjennom bassengets filtreringssystem. Gassen går deretter å jobbe med å drepe bakterier og rense bassenget.

Bruksanvisning

1 Tapp alt vannet fra bassenget. Rengjør bassenget ved hjelp av en skurebørste. Sørg for å rengjøre grundig for å sikre at ingen alger danner på mørke steder. Rense trinn, hjørner eller fugemunnstykke og skrubbe ned veggene.

2 Fyll basseng med ferskvann. Du kan også velge å leie en tjeneste som leverer ferskvann til deg. Også, sjekk med din lokale brannvesenet for ferskvann levering. Avhengig av hvor du befinner deg, kan de komme ut og fylle bassenget for en liten kostnad.

3 Følg retningslinjene for installering av elektrolysecellen / klor generator. Det bør installeres i ut tilførselsledningen fra bassenget tilbake til bassenget pumpen.

4 Slå på basseng pumpe. Åpne bunnavløp og tilsett salt over sluket. Du trenger ikke å gå omkretsen av bassenget for å legge til salt, som andre basseng rengjøringsmetoder krever. Det anbefales å bruke 4000 ppm (parts per million) til å begynne med. Den nøyaktige måling for ditt basseng kan bli funnet på produsentens spesifikasjoner for klor generator. Det er også bestemt av størrelsen på bassenget. Børst saltet rundt til den er oppløst. La basseng pumpe til å kjøre i 24 timer så salt vil spre jevnt rundt bassenget.

5 Bruk salt teststrimler til å teste vannet med jevne mellomrom før du bruker bassenget. Saltvann lesing bør være mellom 2500 og 4000 ppm. Alle nivåer i henhold til 6000 ppm regnes fortsatt ferskvann. Dersom pH leser i løpet av 6000 ppm, vil du ha for å fortynne salt. For å fortynne bassenget, tømme bassenget om lag en tredjedel av sin kapasitet og refill. Test saltnivåene igjen ved hjelp av salt teststrimler.

Hint

  • Sjekk saltvann balanse i bassenget ukentlig, samt andre tester er anbefalt av produsenten, for eksempel pH.
  • Ikke bruk rock salt; dets krystaller er for store til å oppløse den skal, og det inneholder mer urenheter enn bord, eller næringsmiddelkvalitet, salt. Du kan også bruke vann-mykner salt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com