Liste over Evergreen Viburnums

November 25

Liste over Evergreen Viburnums


De 120 arter, sorter og hybrider av busker og trær i Viburnum slekten vokser i en rekke former, størrelser og farger. Disse populære landskapspryd kommer også i løvskog eller eviggrønne varianter. Mens løvfellende arter mister bladene om vinteren, evergreens holde bladene året rundt. Mens hver art har sine egne spesifikke kulturelle preferanser, de fleste virburnums trives i fruktbar, Leir, fuktig jord med en litt sur pH-nivå mellom 05.05 til 06.05, og de fleste vokser best når beskjæres om våren.

Kanel

Kanel Viburnum (V. cinnamomifolium) vokser til 20 fot høy og har mørkt, skinnende, avlange til elliptiske blader. Dette avrundet, kompakte tre blomster med duftende hvite blomster om våren og produserer svart-til-blå drupes som tiltrekker dyreliv.

David

The David Viburnum (V. davidii) vokser fra tre til fem fot høy og har mørkt, tøff, blå-grønne blader som noen ganger blir oransje, rødt eller lilla i vinter. Den produserer rosa knopper som åpner i hvite blomster, etterfulgt av grønne frukter som alder til rød, blå og svart.

japansk

Den japanske Viburnum (V. japonica) vokser som et lite tre eller stor busk til 20 fot høy. Det har mørkt, eggformede, skinnende blader og produserer prangende, duftende våren blomstrer. Japanske viburnums tolerere svært alkalisk jord og fungerer godt som hekker eller skjermer.

Laurestina

Den laurestina Viburnum (V. Tinus) vokser i en busk-lignende form til 20 fot høy og har mørkt, oval løvverk. Den blomster i slutten av vinteren eller tidlig på våren med aromatiske rosa og hvite blomster, etterfulgt av små blå bær. Den vokser godt som en skjerm eller hekk. Kultivarer omfatter roundleaf ( «robustum"), som vokser i en mer tre-lignende form.

Leatherleaf

Den leatherleaf (V. rhytidophyllum) har tøff, plissert løvverk. Denne busken vokser fra 10 til 15 fot høye med en lignende spredning og blomstrer med gul-hvite blomster. Den produserer klynger av røde bær som alderen til svart.

Praha

Praha Viburnum (V. x pragense) vokser raskt til 8 fot høye i en oval form. Denne busken har mørkt, elliptisk, skinnende blader og produserer rosa knopper som åpner i 6-tommers brede klynger av hvite blomster. Denne eviggrønne fungerer godt som en skjerm.

Sandawanka

Den sandankwa (V. suspensum) vokser til 12 fot høy og har læraktig, mørkt bladverk. Dette spre busk foretrekker tørre, sand områder og ikke trives i kaldt klima. Sandankwas blomstrer med små panicles av hvite og rosa blomster.

Siebold

Den Siebold (V. sieboldii) vokser til 25 fot høy og fungerer godt som en gate treet. Det har taggete blader og blomster med prangende klynger av hvite blomster om våren, etterfulgt av rød eller svart frukter. Siebold sortar inkluderer Seneca, som også vokser i et tre-lignende form.

Søt

Den søte Viburnum vokser som en stor busk eller lite himmel tre til 25 fot høy. Den har skinnende, ovale blader og blomstrer med aromatiske hvite vårblomster. Den Awabuki Sorte (V. odoratissimum var. Awabuki) vokser til 20 fot høye i et tre-lignende form og har langvarig røde til sorte bær.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com