Hvordan Wire en 240 Elektrisk varmtvannsbereder

November 12

Kabling en 240 volt vekselstrøm (VAC) varmtvannsberederen kan gjøres på en ettermiddag ved å følge en enkel prosess. Forstå det riktige ledningene å bruke vil skape en sikker installasjon. Hvis varmtvannsberederen er vurdert for 30 ampere ved 240 VAC riktig ledning størrelse vil være en 10/2 med bakken Romex kabling. En høyere strømstyrke elektrisk varmtvannsbereder som er vurdert for 40 ampere ved 240 VAC trenger en 8/2 med jordkabel montering. Effektbryteren må samsvare med vurdering av varmtvannsberederen krets. Med andre ord en 30 ampere krets krever en 30 ampere sikring som gjør en 40 amp ledning trenger en 40 ampere sikring. Ved å installere varmtvannsberederen selv, kan du definitivt spare noen få dollar i lommen og har varmt vann klar til å gå.

Bruksanvisning

1 Koble fra strømmen til strømbryterpanelet boksen ved å slå "av" hovedstrømbryteren.

2 Ta av beskyttelsesdekselet av panelet boksen og sett til side dekselskruene slik at du ikke mister dem.

3 Installer den nye 240 VAC 30 eller 40 ampere sikring på bussen bar av distribusjonspanelet. Bryteren vil enten skru den inn på busslinjen eller "pop" på plass og lås under et sett med hevet metallstenger på baksiden panel saken. Den nye breaker skal være i "av" posisjon.

4 Før kabelen ledningen enheten fra hovedpanelet boksen til varmtvannsbereder plassering. Vær særlig oppmerksom slik at de ikke nick eller bryte den ytre isolasjonen dekker.

5 Installer kabelkontaktene inn i den runde åpningen gitt i panelet boksen og kabelen inngangen til vannvarmere elektriske sminke boks. Du må kanskje bryte ut metallplaten i riktig størrelse "knock out" hull med skrutrekker og wire tang.

6 Før kabelen gjennom kontakten, og har nok ledning forsamlingen til å komfortabelt avslutte ledningene. Det er alltid en god idé å ha for mye ledning som ikke er nok.

7 Strip ytre isolasjon fra kabelen forsamlingen med lommekniv og fjerner en tomme av isolasjon ved hjelp av wire strippere. Du bør ha en svart ledning, hvit ledning og en bart kobbertråd. Det bør være en tomme av bart kobber viser på den svarte og hvite ledningene.

8 Terminer effektbryter ledninger, før ledningene, inn i de to skruene på 240 VAC breaker. Den sorte ledningen vil gå til en skrue og den hvite ledningen til den andre. Den nakne kobbertråd vil bli skrudd til sølvfargede nøytral bar montert på baksiden av panelet boksen.

9 Wire elektrisk varmtvannsbereder. Bruk tråd tang og vri en av berederne ledninger til den sorte ledningen og deretter den hvite ledningen til den andre varmeapparat wire. Pass på at du har en god vri mekanisk forbindelse mellom de to nakne kobbertråd ender.

10 Skru den nakne kobbertråd til den grønne jordingsskruen på varmtvannsberederen.

11 Påfør en wire mutter til hver av de to mateledningstilkoblinger i varmtvannsberederen utgjør strømboks.

12 Brett ledningene inn i makeup boksen og skru ned dekselet på varmtvannsberederen.

13 Sett dekselet på panelet boksen og returnere hovedbryteren til "på" -posisjon.

14 Slå på ny effektbryter til varmtvannsberederen og fortsett til plasseringen av ny varmtvannstank. Du bør være i stand til å høre de elektriske elementer energigivende i det kalde vannet. Den vil ha en lyd som ligner en kaffetrakter.

Hint

  • Følg alle statlige og lokale elektriske koder når du installerer nye elektriske apparater. Elektrisitet kan forårsake alvorlige skader, selv døden. Vær forsiktig.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com