Retro taklamper nyanser fra 1950

November 26

Retro taklamper nyanser fra 1950


Tilpasning en retro utseende er en måte å bringe en pen vri på kjøkkenet. 1950 æra med sine sterke farger og dristige geometriske mønstre er et spesielt yndet valg. Innlemming denne stilen i hjemmet kan være ganske enkel. En design teknikk er å få inn lys som minner om tidsperioden, noe som kan være en ganske billig måte å oppnå det utseendet du søker. Å trekke av 1950-tallet utseende, bør noen belysning stiler vurderes.

Drum Lampeskjermer

En tromme lampeskjerm er sylinderformet og ofte ligner et oljefat. Strukturelt er det samme størrelse på toppen som den er på bunnen. Denne formen er en som har en 1950 føler, og dette føles kan styrkes ved å velge fra et tiår vennlig farge. Boligeiere kan finne denne stilen i en rekke farger, men dristige farger er ideelle. De fleste produserer kan produsere nyanser i antikk hvit, korall, turkis og lime - alle farger populære i perioden, men med en touch av moderne stil. I tillegg kan nyanser inkludere en rekke dekorative sprut, swirls og diamond tekstur for å bringe mer visuell interesse. Variasjoner på denne stilen inkluderer to- og tre-lags stiler.

anheng Lights

Brukes ofte i kjøkken, kan anheng lysene være en enkel måte å få en retro 50-tallet ser. Den grunnleggende oppsett er det samme for alle produsenter og kommer i to typer. Den første er fastkoblet variasjon, som krever å bli kablet inn i en koblingsboks, mens den andre lyset kan enkelt henges og koblet til en stikkontakt. Nyanser på anheng belysning kan velges for å passe individuelle innredning og kan finnes i en rekke farger, former og størrelser. Trommestiler er tilgjengelige, men for virkelig kreativ, kan en rekke av tre, paraply og vifte stiler bli funnet på Internett og på noen lampe spesialforretninger. I motsetning til eldre modeller, kan de moderne anheng lys fungere på energieffektive pærer, noe som gjør dem til et smartere valg enn sine vintage kolleger.

farger

Et kjennetegn på retro 1950-tallsstil er funky farge, ofte i levende fargetoner eller myke pasteller. Fet fargepaletter ble funnet i mange hjem, inkludert toner av lyse gule, blå, oransje og røde - farger som vil få moderne stykker føler klassiker. En annen favoritt alternativet er å gå med farger i pastell familien - spesielt mint grønn, turkis og rosa. En fargevalg som var vanlig da og nå kombinerer hvitt, svart og rødt. Når noen av disse fargene er til stede i et lysarmatur, kan de skape en moderne vri på 50-tallet ser.

materialer

For å skape en autentisk 1950-inspirert belysning stykke, finne en stil stoffet er viktig. I løpet av den tiden, farge og mønster var stor stil poeng. Stoff til lampeskjermer var ofte en, farge og sydd med kontrastfarge eller dekorert med et mønster. Stjerner, prikker og diamanter var favoritter som var mer subtile swirls og flekker. For en virkelig interessant utseende, prøv å finne "Boomerang" mønster som ble ofte brukt på tapeter og andre tekstiler. En moderne rekreasjon er en harpiks-dekket pergament, som gir tradisjonelt utseende uten å falme og andre problemer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com