Hvordan bruke Cobra Anchors

September 23

Cobra er et kanadisk selskap som produserer og distribuerer bildekroker, plante kleshengere, betongskruer og ankere i planter i USA og Canada. Blant de forskjellige typer veggfester gjør selskapet er den universelle og hul-vegg stiler. Ankre brukes til å feste skruer hvor veggmaterialet ikke kan ellers støtter festeanordningen, slik som gips. De kan brukes til å henge bilder, hyller eller andre hjem tilbehør.

Bruksanvisning

Universal Anchor

1 Sett inn en borekrone til en drill som er det samme diameter som base av ankeret du skal bruke. Bore et hull i veggen på ønsket sted for ankeret.

2. Brett de to utstikkende tappene på ankeret innover slik at den kan settes inn i det borede hull. Sett ankeret inn i hullet og trykk lett på den med en hammer før leppe på enden av ankeret er i flukt med veggen.

3 Sett slag som følger med ankeret i hullet på forsiden av ankeret. Skyv slag innover, for å åpne fanene på enden av ankeret og holde den glir eller faller ut av hullet.

4 Juster monteringshullet på varen som skal installeres over hullet i ankeret. Sett inn skruen som fulgte med ankeret gjennom begge hullene.

5 Stram skruen med en Phillips-skrutrekker eller en Phillips-head bit installert i en elektrisk drill. Merk at denne handlingen trekker kategoriene i anker på den skjulte siden av veggen mot veggen, og skaper en sikker tilkobling.

Hollow Wall Anchor

6 Skru anker direkte i gips overflaten med en Phillips-skrutrekker eller en Phillips-head bit installert i en elektrisk drill.

7. Fortsett å skru ankeret inntil leppen på sin fremre kant er i flukt med den gips overflate.

8. Plasser monteringshullet av elementet som skal monteres over hullet i fronten av ankeret.

9 Kjør skruen forsynes med ankeret ned i hullet inntil det er stramt, som ekspanderer ankeret ned i hullet på gips, noe som skaper et sikkert feste.

Hint

  • Rådfør instruksjonene som fulgte med den universelle ankeret for å fastslå den eksakte størrelsen drill bit for å gjøre hullet i veggen, hvis det er ønskelig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com