Hvordan maksimere kraften i et Solar Panel

September 25

Hvordan maksimere kraften i et Solar Panel


Solcellepaneler er solcellepaneler som konverterer sollys til elektrisitet. Toppene av paneler inneholder to lag av halvledende materiale, en positiv og en negativ. Dette materialet danner en liten elektrisk felt. Når sollyset treffer materialet, er en likestrøm av elektrisitet opprettet. DC strøm går deretter gjennom en inverter i solcellepanel og omdannes til alternative gjeldende elektrisitet, som brukes i hjemmene. For å optimalisere kraften av solcellepaneler, sørge for at de blir utsatt for så mye sollys som mulig.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Unngå å plassere et solcellepanel i et område i skyggen av trær, bygninger eller andre gjenstander. Solceller er koblet i serie, slik at hele enheten skal operere på det nåværende nivået på det svakeste cellen. Hvis selv en del av et panel er i skyggen, kan det påvirke hele systemet og redusere mengden strøm som produseres.

2 Plasser solcellepaneler på tak som vender mot sør på den nordlige halvkule. Om vinteren, stiger solen i sørøst, er i sør ved middagstider, og setter i sørvest. Om sommeren stiger solen i nordøst, er høy i sør ved middagstider og går ned i vest. Når som helst på året, er sollys svakeste fra nord. Derfor sørvendte solcellepaneler maksimere kraftproduksjon.

3 Beregn vinkel av panelene, som har en betydelig innvirkning på deres prestasjoner. Gjennom hele dagen og året, vinkelen på solen endringene, sammen med panelene eksponering for sollys. En tommelfingerregel for å få en vinkel som maksimerer effektiviteten er å ta din breddegrad og legger 15 grader til den i vinter eller trekke 15 grader til den i sommer. Imidlertid kan de fleste boligeiere ikke justere vinkelen på sine paneler. Fordi de fleste solcellepaneler er plassert på et hjem taket, er vinkelen solcellepanel er begrenset til vinkelen på taket.

4 Rengjør panelene regelmessig for å fjerne skitt og rusk som blokkerer sollys og redusere panelene effektivitet. Oppvask såpe er mest brukt. For en avgift, kan du få paneler renset profesjonelt.

Hint

  • Materialet som brukes for å lage solcellepaneler kan også påvirke deres effektivitet. Panelene kan være krystallinsk (silisium) og tynn film (ikke-silisium). Krystallinske paneler er dyrere, men mer effektiv.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com