Hvordan Lay Ceramic Floor Tile i et vaskerom etasje med skive Drain

October 6

Legging en keramisk gulv i et vaskerom som inneholder en belastning er den samme prosessen som flislegging gulvet i dusjen. Du flisegulv hele avløpet først, deretter bruke en papp mal for å spore den riktige formen og størrelsen på avløpet på flisene, og kutte flisene på en flis sag, vanligvis en våt sag. Sørg for å leie en sag som kan kutte kurver.

Bruksanvisning

1 Lay kalkerpapir over sluket. Merker med en blyant rundt den ytre kanten av sluket. Gjør mark ca 1/4-tommers bredere enn kanten av sluket.

2 Klipp ut formen av avløpet fra papiret ved hjelp av verktøyet kniv. Sett kutt papir på papp og spore rundt den. Bruk verktøyet kniv til å skjære ut formen fra papp. Dette er din avløp mal. Sett den til side.

3 Legg gulvfliser i hele vaskerom, sette dem i tynne-set mørtel spredning med en morter sparkel. Legge fliser i en rett rutenett mønster, sette avstandsstykker mellom dem. Forlat området rundt sluket un-flislagt. La mørtelen satt over natten.

4 Sett fliser over avløpet uten mørtel, med riktig avstand mellom, slik at gulvet er helt dekket med fliser. Lå papp malen over flisene, foret opp med avløpet under. Marker kanten av malen på hver av flisene ved hjelp av blyant.

5 Skjær ut de buede merker på flisene ved hjelp av flis sag. Spre mørtel på baksiden av hver kuttet flis. Trykk hver og en på plass rundt avløpet forlate en 1/4-tommers plass. La flisene satt for en dag.

6 Spre fugemasse over gulvet fra den ene siden av rommet til den andre ved hjelp av fugemasse flyte. Tving fugemasse ned i mellomrommene mellom flisene, inkludert plass rundt sluket, og skrape av overflaten med kanten av flottøren. Bruk en fuktig svamp til å tørke opp overflødig fugemasse.

Hint

  • Bruk vernebriller når du skjærer fliser på flisen sagen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com