Liste over insekter som kan Hibernate

August 23

Liste over insekter som kan Hibernate


En av de unike aspektene av insekt biologi er deres evne til å gå i hi. Dette er gunstig på mange måter, og er en av grunnene til at noen medlemmer av insekt riket har overlevd i millioner av år. Evnen til å sove gjennom en lengre periode er den del av vekstsyklusen for noen insekter, og er en overlevelses ferdighet for andre.

biller

Mange arter av biller er i stand til å gå i hi. Dette er et felles trekk blant disse insektene, og deres grunner for å gjøre det er generelt de samme. Voksen biller er ute etter et sikkert, tørt område som vil beskytte dem fra både kald luft og eventuelle rovdyr som er i stand til å overleve vinteren, slik som edderkopper. I naturen, biller ser for løs bark for å grave etter for dvalemodus. De har også overvintre under hauger av løv og annet organisk avfall for varme og trygghet som dette materialet gir.

Damen billen er en annen art som Dvalemodus, både i larvestadiet og som voksne. Den asiatiske lady beetle (ofte referert til som marihøner) overvintrer i hulrom i klippeformasjoner i sitt eget hjemland, hvor de er beskyttet mot kald vind og vinter regn. De tilpasser seg ethvert miljø i løpet av vinteren ved å finne lignende typer boliger, for eksempel under Fasader av et hus.

fluer

Fluer er svært dyktige til å overleve vinterkulda. Dette skyldes både av sin lille størrelse som tillater dem å krype inn i sprekker og hull for varme og deres evne til å fly til høyere områder som tilbyr beskyttelse, slik som takskjegget på et hus. Disse insektene er også produktive gjengivelse, og deres overlevelse er økt med det store antallet av aktive voksne som er rundt i løpet av høsten livssyklus.

Cluster fluer, oppkalt etter sin vane med clustering i store grupper i dvalemodus, er spesielt dyktige i å overleve tøffe værforhold og kalde temperaturer. De begynner å velge ideelle områder for dvalemodus i løpet av sensommeren og tidlig høst, holde varmen i det avsidesliggende kabinettet er tilgjengelig når luften begynner å bli kaldt om natten. Utbruddet av konsekvent kald vinterluft driver dem videre inn i ly for å unnslippe været forandring, det er derfor de er ofte funnet på loft og vegg hulrom i et hus. De klynge sammen i disse områdene, og trekker varmen fra oppvarmet luft som er fanget i veggen eller som stiger til loftet.

Butterflies

Sommerfugler velge et stadium i livssyklusen for dvalemodus i henhold til deres arter. Noen sommerfuglarter, for eksempel Banded Hairstreak variasjon, ligge sovende i egget venter på vinteren for å gå videre. The Viceroy butterfly vinterdvale under larvestadiet under jorden eller inne krøllete blader. Sorg Kapper overvintrer som voksne under løs bark og i logg hauger at folk lagrer utenfor hjemmene sine. Den puppestadiet er en annen syklus som noen arter av sommerfugler velge for dvalemodus, til tross for deres sårbarhet i denne tilstanden. Et annet aspekt av sommerfugl biologi som hjelper dem å overleve er deres evne til å skape kjemiske stoffer i deres blod, som for eksempel glycerol, som fungerer som en slags frostvæske for å beskytte dem mot ekstrem kulde.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com