Hvordan Paint børstet aluminium

August 26

Hvordan Paint børstet aluminium


En grunnleggende, kontaktgrunning er tilstrekkelig for å forberede de fleste overflater for riktig maling vedheft. Men fordi metalliske overflater er glatt og ikke-porøse, de krever spesielle typer primer for å hindre maling fra peeling og chipping på et tidspunkt i fremtiden. Hvis du planlegger å male børstet aluminium, må du bruke en etsning primer til klargjøring av overflaten, eller malingen rett og slett ikke vil holde. Det er noen flere forberedelser og program skritt for å løse før du begynner å male.

Bruksanvisning

1 Skrubb børstet aluminium med vann, vanlig oppvaskmiddel og en grov børste. Skyll metall grundig. La overflaten tørke helt før du fortsetter.

2 Hell etsning primer inn i en gallon malers potten. Fyll den til omtrent en tredjedel kapasitet.

3. Påfør etsning primer på børstet aluminium ved hjelp av 3 til 4 tommer, oljebasert pensel. Pensle vertikalt, flytter fra venstre til høyre. Påfør et tynt lag. Ikke over gjelder, da dette vil føre til løyper og drypper.

4 La primeren tørke og herde i fire timer.

5 Hell noen left etsning primer tilbake i originalemballasje. Rengjør oljebasert pensel minst tre ganger med white spirit. Rengjør en gallon malers pott gang med white spirit.

6. Påfør latex maling til børstet aluminium på samme måte som du gjorde etsning primer i trinn 3. Bruk en 3-til 4-tommers latex pensel.

Hint

  • Bruk vann til å rense latex pensel. Ikke bruk white spirit, da dette vil ødelegge børsten.
  • Oppvaskmiddel kan i stor grad påvirke maling vedheft. Sørg for å skylle bort alt av oppvaskmiddel helt før du bruker noen primer.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com