Slik Care for en Hibiscus plante eller tre

November 17

Slik Care for en Hibiscus plante eller tre


Hibiscus plantene ser ut som de er high-vedlikehold på grunn av sine store, willowy blomstrer, men faktisk dette tropiske planten er ganske lavmælt. Finnes i både busker og trær, kan hibiscus nå opp til 15 fot i høyde og produsere blomster som vokser 6 inches i diameter. Hibiskus blomster kommer i en rekke farger, inkludert gul, fersken, rosa og oransje. Dessuten ser vakker, hibiscus planter også tiltrekke seg kolibrier og sommerfugler. Omsorg for den tropiske hibiscus krever ikke mye mer enn riktig klima, vann og litt øm kjærlig omsorg.

Bruksanvisning

1 Plant hibiscus på et sted som mottar full sol og har godt drenerende jord. Plantene blir vanligvis dyrket i bakken eller beholdere. Å plante hibiscus, grave et hull i jorden som er omtrent to til tre ganger størrelsen på roten ballen. Sett hibiscus røtter i hullet og deretter løst dekke dem med jord. Hibiskus planter foretrekker tettsittende passer når den plasseres i beholdere; derfor sette deg i en beholder som er akkurat stor nok til å huse anlegget.

2 Plasser hibiscus i et varmt miljø, med en gjennomsnittstemperatur som spenner fra 60 til 90 grader Fahrenheit. Hibiskus planter tåler ikke temperaturer som faller under frysepunktet. Du må ta med hibiscus innendørs i vintermånedene når temperaturen synker under 32 grader Fahrenheit. Planting hibiscus i en beholder vil gjøre farten inne mye lettere hvis du bor i en region som opplever slike kalde temperaturer.

3 Gi hibiscus en tomme av vann hver uke. Utendørs hibiskus planter som ikke mottar en tomme av ukentlig nedbør vil kreve vann tilskudd. Hibiscus jord skal være fuktig, men ikke våt. Vanne planten når jorda føles tørr å ta på. Feed hibiscus to ganger i måneden i løpet av sin blomstrende sesong med høy kalium gjødsel laget bare for hibiskus planter.

4 Beskjær noen døde eller villfaren greiner etter behov. Bruk beskjæringssakser å klippe grenene like over sideskudd.

5 Kontroller hibiscus ukentlig for bladlus, mealybugs og whiteflies. Påfør insekt såpe eller hagebruk olje til anlegget for å kontrollere angrep i henhold til sine retninger, som de varierer per merke.

Hint

  • Hibiscus blomstrer kun vare i én dag, så dø. Fjern brukte blomstrer ved å trekke dem ut av anlegget.
  • Se her for hibiskus planter med fargerike blomster når du kjøper.
  • Tegn på at din hibiscus anlegget krever mer vann inkluderer nederste bladene som faller av og blader som blir brun.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com