Hvordan lage en pygmé Date Palm Trunk Smooth

September 16

Økende 6 til 10 fot høy med stammediameter på 3 til 4 tommers rekkevidde, pygmé daddelpalme (dvergdaddelpalme) viser en fjærlett mophead av frynser. Ofte nursery dyrkere klumpe seg flere planter for å skape et mer arkitektonisk interessant silhuett i produksjons beholdere. Stammen av denne miniatyr palme blir aldri helt glatt. Lavere trunk deler kan miste brun tekke men likevel avsløre en grov, Knobby overflaten fra gamle blad baser. Flere tekke og frond baser somle høyere opp like under den grønne kalesjen og vedvare i flere år, og etter hvert falle av etter dehydrering og fiber nedbryting.

Bruksanvisning

1 Ta på verneskinnhansker, lue og vernebriller før arbeider rundt pygmé daddelpalme. Thorns på frond stilk baser og fallende gjenstander utgjør en potensiell fare.

2 Tug på tekke og gamle, vedvarende frond stammer under kalesjen av blader med hansker hånd. Fjern så mye tekke og tørket rusk som mulig å fjerne stammen. Det meste av denne kratt av tekke og tidligere beskjæres frond baser må forbli for å beskytte den voksende spissen på stammen.

3 Hold toppen av stammen med hånden og plasser den håndholdte beskjæring sagblad oppover i bunnen av tekke mot stammen. Så oppover for å bidra til å fjerne eventuelle skjemmende, dvelende tekke og blad baser for å skape en ryddigere, selv ser.

4 Sett på en hjelm med ansiktsbeskyttelse. Motorsag blader voldsomt kast kutte rusk.

5 Kjør kanten av knivene på en liten motorsag på de mange små harde nupper på pygmé daddelpalme bagasjerommet. Disse arrete rygger er hard og ujevn og kan ikke enkelt kuttes for å skape en jevnere ser bagasjerommet. Dessuten risikerer du å skape ujevne klippe arr og åpen trunk fargevarianter hvis du velger å fjerne grove vev på håndflaten bark. Ikke kutt dypt, så håndflatene ikke kan helbrede punktering eller kutte sår i bagasjerommet sitt.

Hint

  • Faren, fysisk utholdenhet og tid involvert for å bruke en motorsag å omhyggelig kvitt en pygmé daddelpalme i bagasjerommet av blad arr ofte ikke er verdt det. Fokuser på å fjerne tekke under kalesjen og la friske grønne blader å henge og maske stammen. Alternativt til å plante andre tropiske planter rundt hånd skjule håndtamme.
  • Ikke kutt dypt inn i tekke og blad baser på tuppen av håndflaten stammen under løvverk, spesielt med en motorsag. Eventuelle skader på den voksende spissen gjør anlegget mer utsatt for insekt og sykdomsangrep.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com