Hvordan rengjøre en båndsliper med en gammel sko

October 3

Etter et par timer med sliping, kan sandpapir belte på beltet sander bli tilstoppet med sagflis, skitt og rusk. Noen håndverkere bare forkaste belter som når dette punktet, som faktisk er en veldig sløsing vane. Mesteparten av tiden, grus på følgende gunked-up belter er helt greit; beltene bare trenger en grundig rengjøring. Og hvis du har en gammel tennis sko legging rundt, kan du rengjøre din i løpet av sekunder.

Bruksanvisning

1 Plugg inn båndsliper. Hvis du har en frittstående modell, går du videre til neste trinn. Hvis du har en håndholdt modell, snu den opp ned og skru det en solid arbeidsbenk montert vice klemme.

2 Slå sander på og la den akselerere til full fart.

3 Hold skoen fast med begge hender. Sakte senke gummisåle av skoen på båndsliper. Sørge for at man holder den på en slik måte at gummi dekker hele bredden av beltet.

4 Fortsett sliping ned gummien for totalt ca femten sekunder, og slå den sander av og la beltet for å komme til en fullstendig stopp. Inspisere den nøye; hvis alle skitt og sagflis er borte, og deretter vurdere beltet ren. Hvis noen rester, er bare sand ned skosålen i ti sekunders intervaller inntil alt av rusk borte.

Hint

  • Sko med mykere såler som har noen gir dem en tendens til å fungere bedre enn sko med svært harde gummisåler.
  • En ulykke med en båndsliper kan forårsake alvorlige skader på noen få sekunder. Pass på at du aldri berøre den roterende beltet av et belte sander med noen del av kroppen din, og bruke ekstrem forsiktighet når du bruker dette utstyret for ethvert formål.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com