Dekorasjon ideer for baderom

October 5

Dekorasjon ideer for baderom


Stilig pynt kan gjøre selv den kjedeligste badet til et avslappende fristed for alle sanser. Dekorative aksenter i varme fargetoner kan gjøre en kald bad føle innbydende, og muntre lyse fargetoner kan gjøre et lite bad føler romslig. Uavhengig av den eksakte kombinasjonen, den beste bad dekorere ideer uttrykke din personlige smak og skape et sted som du kan slappe av.

Beach Bad

En strand tema gir en uformell og luftig følelse til selv den minste bad. Lys blå vegger og alle typer lys brun gulv, det være seg tre, fliser eller linoleum, legger en grunnleggende strand bakgrunn til et rom. En mørk blå gulvmatten foran en fisk-mønstret, lys blå bomull dusjforheng hengende fra skjell-formet dusj kroker skape en skarp havet aksent.

Lys tre håndkleholdere med lys blå håndklær hengende over havet grønne kroppen håndklær bevare breezy stil. Lyseblå eller sjø grønne benke tilbehør gir et snev av lys farge for å hjelpe noen benkeplate knyttes til stranden design. En enkel beach-tema bilde, slik som fisk silhuett mot en marmorert blå bakgrunn, gir en myk, dekorativ touch til veggen.

funky bad

Spill med dristige farger og spennende mønstre for å skape et bad med en funky stil. Kremfargede vegger, hvite trim og hvilken som helst farge gulvet kan fungere som en base for hip dekorasjoner. En aqua gulvmatte foran en klar vinyl dusjforheng dekorert med store, solide, regnbuefargede prikker legge en dristig utbrudd av farge til badet.

Aqua blå håndkleholdere med små gule håndklær hengende over store lilla håndklær skaper en munter kontrast som utfyller dusjforheng farger. Runde kabinett knotter malt med diverse farger for å matche dusjforheng gir et hint av farge til hvite skap. Runde, regnbuefargede benke tilbehør, for eksempel en rød såpekopp og grønn tannbørste holder, hjelpe knytte benkeplate inn i temaet uten å virke overveldende.

varm Bad

Bruk burgunder og gull pynt for å gi en varm følelse til en beige bad. Hvite og / eller beige vegger, gulv og benkeplater danner en blid bakgrunn i behov for litt farge. Varm opp bakgrunnen design med tynn burgunder trim rundt vinduer og dører. En burgunder dusjforheng hengende fra Golden Shower kroker legger en fet strek av farge til rommet.

En floral mønstrede gulvmatte i burgunder og gull gir en delikat tekstur og utfyller dusjforheng. Matchende store håndklær på en gylden håndkle stang og gylne benke tilbehør skaper hint av varme for å balansere ut stilen. En elegant golden ramme rundt en vegg speil bringer et klassisk preg på rommet. Slå noen sølv maskinvare, for eksempel kraner, for golden-hued maskinvare hjelper binde den generelle stilen sammen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com