Hvordan lage hjemmelaget hyller for klær

July 14

Du trenger klær sokkel når ekstra klær begynner choking din stue. Lag hjemmelagde hyller for klær på en dag - og oppdage hvordan organisere dette rotet kan forbedre livet ditt. Vurder dine lagringsbehov før utforme hyllene. En mer langvarig hyller løsning anbefales fremfor provisoriske hyller av betongblokker og planker. Den grunnleggende utformingen av hyllene forblir konstant selv om det byggemateriale som brukes, avhenger av den forventede vektbærende belastning.

Bruksanvisning

Slutt Klær Clutter med hyller

1 Analyser dine lagringsbehov. Identifisere veggen der hyllene skal plasseres. Finne stendere ved hjelp av en stud finder og legg maskeringstape i en rett linje loddrett over dem. Tegn en rett vertikal linje på veggen indikerer pigger stillinger og dobbeltsjekke målinger med en 4-fots nivå.

2 Skjær døren planke i to, på langs og legg til side. Mål uthult plass fra den ene side av døren kappen til den andre. Skjær klossene for hyllene ved hjelp av to-tommers med 4-tommers bord.

3 Forbered veggen ved forboring 1/4-tommers hull i en flatet linje på hver av stenderne. Plasser en klamp langs flatet linjen og bore et hull gjennom det med en 1/8-tommers litt. Lage hull gjennom stenderne for å tilpasse lengden av klossen. Installer klamp ved hjelp av en 1/4 tommers av 3 1/2-tommers lag skrue og en skiftenøkkel. Mål avstanden du trenger mellom hyller og følger samme prosedyre som brukes til å installere den første klossen.

4 Bruk en meisel til å skrape bort 1 1/2 inches av korrugerte kjerne på kanten av døren. Mål døren over klamp å kontrollere at den sitter godt. Smør en generøs linje med snekker er lim til bunnen av den meislet ut kanten av døren, langs hele lengden. Påfør snekker er lim til toppen av hele lengden av klossen.

5 Trykk sokkelen på klamp og hold i 5 minutter. Fest sokkelen til klossen ved å spikre 1-tommers brads hver 8 inches langs hele linja. Bruk en snekker torg for å lede spikring.

6 Organiser klær i hyllene for optimal bruk.

Hint

  • Du trenger ikke å male disse hyllene før du bruker dem.
  • Vær forsiktig ved bruk av elektroverktøy når små barn er rundt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com