Hvordan erstatte en Bolt-on Circuit Breaker

September 10

Effektbrytere bidra til å regulere mengden av elektrisk strøm inn i ditt hjem. Det er tider når du trenger å endre en av disse effektbrytere fordi de er feil eller forårsaker problemer. Det finnes to typer effektbrytere: Push-in og bolt-on brytere. Så lenge du følger sikkerhetsprotokoll ved å slå hovedbryteren av og sjekke for å se at den ikke har noen elektrisk strøm, bør du være i stand til å erstatte en dårlig bolt-on bryter med relativ letthet.

Bruksanvisning

1 Slå av hovedbryteren. Test effektbryter du skal jobbe videre med et voltmeter etter at du har slått av at breaker og hovedbryter for å sikre at det ikke blir noen elektriske strømmen mens du arbeider. Bruke en batteridrevet lyskilde.

2 Finn bolter eller skruer som fester paneldekselet av skillebryteren. Fjern skruene med riktig skrutrekker ved å skru dem mot klokken, eller løsne boltene med en pipenøkkel ved å skru dem på samme måte. Sett skruer eller bolter i lomma for sikkerhets skyld.

3 Ta tak i sidene på dekselet, trekk det av og legg den til side.

4 Snu bolt-on bryter til "Off" posisjon og koble lasten wire som strømmer inn i enheten.

5 Finn skruene som fester bolt-on bryter til strømskinnene bak det. Fjern disse skruene med en Phillips skrutrekker og legg dem på et trygt sted.

6 Plasser tuppen av en flat skrutrekker under bryter og forsiktig lirke den fra sin posisjon.

7 Plasser den nye bolt-on bryter nøye hvor den gamle var.

8 Fest ny effektbryter med skruene som fulgte med den. Stram skruene i bussen bar ved å skru dem med klokka, men ikke stram. Når du føler motstand, foreta en kvart omdreining og stoppe.

9 Koble lasten wire og snu den nye bryteren til "On" posisjon. Fest dekselet med skruer eller bolter. Slå av hovedbryter på.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com