Hvordan du byr for boligbygging

September 4

Hvordan du byr for boligbygging


Budgivning for boligbygging arbeid er en del kunst og en del vitenskap. Selv om det er mulig å jobbe deg til en god solid nummer, vil det alltid være noen estimering involvert. Hvert prosjekt er forskjellig. Erfaringer fra et tidligere prosjekt som ligner på det du byr er uvurderlig, men til slutt, er nøkkelen til et godt bud er en nøye vurdering av mange faktorer involvert. Tiden du bruker estimering vil lønne seg når budet er akseptert og arbeidet begynner.

Bruksanvisning

1 Møte med kunden, arkitekt, ingeniør, og alle andre som skal definere omfanget av arbeidet. Omfanget, eller grense på jobben, er den viktigste delen av informasjon du trenger for å gjøre et godt bud. Ikke by på arbeid uten en veldefinert omfang. En kunde som nekter å slå seg ned på en arbeidsomfang kan ikke forvente å få pålitelige bud. Det er deres ansvar å definere jobben slik at du vet hva du byr på.

2 Samle informasjon om jobben du byr på. Hvis arkitektoniske planer er involvert, få kopier av alle utskrifter, seksjoner, detaljer, og tilføyelser. Hvis du byr som en generell entreprenør, får bud fra underleverandører du trenger. Få flere bud fra de som skal jobbe for deg, og sørge for at de har all den informasjonen de trenger for å gi deg et pålitelig estimat.

3 Legg opp kostnadene for å fullføre jobben når du har en full og nøyaktig bilde av jobben. Bestem kostnaden for materialer og arbeidskraft og legge dem sammen. Dette er den totale kostnaden for å fullføre jobben. Hvis du skal bruke underleverandører, får sine endelige bud og legge dem til din totale kostnaden.

4 Legg dine utgifter i det siste nummeret, inkludert driftskostnader som transport, kontorkostnader, etc. Dette kalles overhead kostnader, og det er en del av kostnadene ved å gjøre forretninger. Mange byggefirmaer beregne totalkostnaden for en jobb, og deretter legge til 15 til 25 prosent for overhead og profitt. Dette nummeret er den endelige budet.

Hint

  • Ikke undersell selv. Hvis du ikke kan gjøre jobben til en bestemt pris, ikke si at du kan. Ærlighet er den beste politikken. Å være ærlig vil holde deg fra lovende noe du ikke kan levere, og et rykte for ærlighet og rett håndtering vil oppfordre folk til å ønske å jobbe med deg i fremtiden.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com