Hvordan Plant Foxtail Lily pærer

November 6

Kjent som ørkenen stearinlys, lilje er revehale en slående flerårig plante som sender opp høye toppene dekket med små stjerneformede blomster i nyanser av rosa, hvit, oransje og gult. Native til sentrale og vestlige Asia, Foxtail liljer er populært blant profesjonelle dyrkere og blomsterbutikker. De er et utmerket valg for hobby gartner, og gir dramatiske aksenter i grenser og steinbed. Foxtail liljer varierer i høyde avhengig av art. Eremurus robustus kan vokse til over 7 fot, mens eremurus Bungei topper på 2 til 3 fot høy. Merk at Foxtail liljer vokse fra knoller og ikke sann pærer.

Bruksanvisning

1 Velg en planting området med godt drenert, fruktbar jord og full Søn

2 Legg organisk materiale som kompost, torv mose, humus eller gjødsel og bland inn i plantejord.

3 Dig brede hull ca 6 inches dyp for hver tuber i høst. Space knoller ca 3 fot fra hverandre. Håndter sprø røtter tuber nøye. vann grundig

4 Påfør en mulch av halm eller blader i vinter for å beskytte knollene mot frost. Forvent blomstrer på forsommeren. Når plantene er etablert, vil de reseed seg selv, noe som krever minimalt vedlikehold.

Hint

  • Sandy er fruktbar jord ideell for revehale lilje, men anlegget kan tolerere en rekke jord så lenge er bakken er godt drenert.
  • Hvis du ikke finner en godt drenert området i hagen din, bygge hevet senger før planting din Foxtail liljer.
  • Påfør en lys mulch i løpet av de første par vintre med mindre du bor i et område uten en vinter frost. Svært kalde vintre kan kreve en tyngre mulch.
  • Foxtail liljer nyte konsekvent fuktig jord og bør aldri få lov til å tørke ut.
  • Foxtail liljer er resistente mot mange skadedyr, men snegler og slugs kan plage unge planter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com