Kan en Over-the-Range Mikrobølgeovn Mount Under en øy kabinett?

November 21

Som de fleste under-kabinett mikrobølgeovn, over-the-range mikrobølgeovn vanligvis ikke montere til skapet over området, men til veggen under skapet. Når du arbeider med en øy kabinett, trenger du vanligvis ikke har en vegg som å arbeide. Hvorvidt du kan montere en over-the-range mikrobølgeovn under en øy kabinett avhenger av stabiliteten av skapet.

Veggmontering

Når en over-the-range mikrobølgeovn blir montert på veggen i stedet for til bunnen av et skap, veggstenderne gi de fleste av bæreren for mikrobølge vekt. Monteringsplaten som følger med ovnen er utformet for å festes til bare veggen, og kan ikke være festet til et skap for montering. Hvis du må montere en over-the-range mikrobølgeovn på et skap, monteringsplate som følger med kabinettet tjener ingen nytte.

kabinett Kits

For å montere en over-the-range mikrobølgeovn under en øy kabinett, må du kjøpe et kabinett-monteringssett. Et skap-monteringssett er utviklet spesielt for montering på undersiden av kabinettet, og festes til toppen av mikrobølgeovn. Siden kabinett montering kits er laget for å jobbe med mange mikrobølger, de vil ikke passe de nøyaktige dimensjonene på en bestemt mikrobølgeovn, slik at de vanligvis ikke har like mye styrke som veggmonteringsutstyr.

Kabinett vekt grenser

En viktig faktor i hvorvidt en øy kabinett kan støtte en over-the-range mikrobølgeovn er vektgrensen på kabinettet. Papirene som følger med et skap viser generelt hvor mye vekt som kabinettet støtter. Selv om vektgrense på et skap overstiger vekten av mikrobølgeovnen, det betyr ikke at skapet vil støtte mikrobølgeovn. Du må også faktor i vekten av elementene inne i skapet.

Original Montering

Hvorvidt et kabinett faktisk kan støtte mye vekt oppført i papirene avhenger av om kabinettet ble riktig installert i første omgang. Når installert i taket, må øya skap monteres på takbjelker. Hvis skapet ikke har den riktige opprinnelige installasjonen, kan den ikke støtter den angitte vekt. For å sjekke den opprinnelige montering, bruk en stud finder for å finne bjelkene i taket og sørg for at boltene som fester skap til taket linje opp langs stud.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com