Slik reparerer en Vinyl Air Bed

November 15

Slik reparerer en Vinyl Air Bed


Vinyl luftmadrasser er perfekt for camping eller for å skape en umiddelbar rom for overnattingsgjester. Air madrasser er lett å transportere og lett å sette opp, noe som gjør dem populære på hyllene i butikkene spenner fra Bed Bath & Beyond til Target og Wal-Mart. Med priser fra ca $ 20 til flere hundre, å vite hvordan å reparere vinyl luftmadrass vil sikre år med glede.

Bruksanvisning

1 Finn hull i luftmadrass. Dette kan oppnås ved å holde et delvis oppblåst madrass under vann; imidlertid, avhengig av størrelsen på madrassen, kan dette ikke være praktisk. I stedet har noen andre legge trykk på luften sengen mens du føler med hendene for en lekkasje. Når du finner området som krever reparasjon, merk den med en penn eller markør.

2 Rengjør området som krever reparasjon ved hjelp av noen få dråper oppvaskmiddel på en ren, fuktig vaskeklut (eller papirhåndkle). Dette vil optimalisere vedheft til vinyl luftmadrass. Skyll kluten og tørk området igjen, gjenta prosessen til luftmadrass ser rent. Bruk en andre vaskeklut å skylle området, og deretter håndkle tørt. Den vinyl skal være helt tørt før du fortsetter.

3. Påfør reparasjon forbindelsen til det skadede området, jevner det så mye som mulig. Fukt fingeren for å glatte forbindelse i et tynt lag som strekker seg ca 1/2 tommers fra reparasjonsområdet. Tillat 10 til 15 minutter for forbindelsen for å lufttørke. Du kan også bruke en hårføner, holdt 12 til 18 inches fra området, for å fremskynde tørkeprosessen. Du vil sannsynligvis må bruke mellom 2 og 5 lag til for å fylle i det skadede området. Vær nøye med å jevne hvert lag slik at det reparerte området til slutt vil være på nivå med resten av vinyl luftmadrass.

4 Påfør behandling lag. Produkter som matcher fargen på luftmadrass er farget program, som skal brukes som et tynt lag. La den tørke godt før du påfører et nytt strøk. Noen kits kan også inkludere korn papir for å gi din reparerte området et lignende utseende til resten av vinyl. De fleste luftmadrasser er glatt, men så vil du sannsynligvis ikke trenger å bruke dette.

Hint

  • Vinyl reparasjonssett kan kjøpes hos din lokale maskin butikk eller på nettet.
  • For reparasjoner i en knipe, kan du bruke en limpistol. Bare finn hullet og ta på litt varmt lim til området. Når limet kjøler, jevn den med fingeren og la den tørke.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com