Hvordan Grow en Hawaii Red Ginger Plant

November 30

Hvordan Grow en Hawaii Red Ginger Plant


Alpinia purpurata, eller Hawaii rød ingefær, er en dekorativ staude. Det oppsto i det sørlige Stillehavet øyer og ble brakt til Hawaii i 1930. I tropiske og sub-tropiske hager vokser det godt og er lett å vedlikeholde, men det kan også dyrkes innendørs i kjøligere, tørrere omgivelser. Red ingefær vokser best der temperaturen er nesten alltid over 60 ° C, og klimaet er fuktig eller fuktig. Dyrke planter inne, i potter, hvis klimaet ikke vil støtte voksende rød ingefær utenfor.

Bruksanvisning

1 Velg et sted i hagen med fruktbare, godt drenert jord og full, indirekte sollys eller lys skygge. Berik dårlig jord ved hakking i kompost med en pH på 6,0 til 6,8. Hvis du er plante den røde ingefær innendørs i potter, fylle en stor pott til rundt 2 inches fra toppen med en kombinasjon av en del kompost, en del torv mose og en del potting jord. Plasser potten i et område hvor det vil bli indirekte sollys for mye av dagen.

2 Bruk fingeren til å lage et hull i jorda litt større enn rhizom. Fjern skitt eller potting jord som klamrer seg til rhizom. Plasser rhizom i hullet og trykk jorda rundt det, stamping den forsiktig ned.

3 Hold jorden fuktig. Hvis voksende utendørs, vil den røde ingefær trenger en tomme eller flere av vann hver uke. Skyll sjenerøst hvis det er for lite regn. Vann annenhver dag hvis du vokser planten innendørs.

4 Påfør en nitrogengjødsel en gang i måneden, om du vokser din Hawaii rød ingefær inne eller ute. Beskjær regelmessig for å fjerne eventuelle gulnede og stygge blader og brukt blomster.

Hint

  • Hvis inneklima er tørre - for eksempel hvis sentral oppvarming eller air condition blir brukt - sted potter i en skuff fylt med små steiner og vann, eller spray daglig med en vann fra en sprayflaske. Dette vil øke luftfuktigheten rundt anlegget og holde jorden fuktig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com