Ideer for et opphøyd Ranch Design

October 30

Ideer for et opphøyd Ranch Design


Ranch hjem er vanligvis konstruert som single-etasjers hus, med en hevet ranch stil hjem konstruksjon legge til en andre og eventuelt tredje historien til bygningen for ekstra boareal. Byggingen av hevet ranch-stil hjem er ofte gjennomført med liten utvendig arkitektoniske detaljer, men du kan bygge din ranch stil hjem i arkitektoniske stiler, inkludert tradisjonelle, georgisk og land.

Design

Byggingen av Ranch- og hevet ranch stil hjem ble vanlig i USA. på 1930-tallet, ifølge Cool House Plans. Stilen fanget på grunn av den enkle designen --- vanligvis en rektangulær eller L-formet bygning som koster mindre enn mer komplekse hjem design. Du kan konstruere Ranch- og hevet ranch-stil hjem med mindre kostnader enn andre hjem design på grunn av effektiv bruk av plass som inkluderer færre vegger.

Kjeller

Hevet ranch stiler inkluderer to nivåer av boareal med en hovedetasjen og en andre etasje som gir ekstra oppholdsrom. En delvis nedsenket kjelleren er en felles idé for å øke boareal på en ranch hjem. I denne designen, er soverommene og viktigste leveområder ligger i hovedetasjen, med ekstra stue og en garasje som ligger i delvis nedsenket kjelleren. I en kjeller design, har hevet ranch en hallen ligger mellom de to etasjene, og trapper fører både opp og ned til oppholdsrom. Store vinduer øke livskvaliteten i kjelleren oppholdsrom ved å tillate mer lys inn i rommet.

Tak

Taket på en ranch hjem er vanligvis uegnet for å legge ekstra boareal over de viktigste oppholdsrom på grunn av den lave banen av taktekking systemer som vanligvis brukes med ranch-stil hjem. Disse husene har vanligvis en dypt takfot system, som gir lite rom for boareal over de viktigste oppholdsrom. En ekstra historie som inneholder levende områder krever at taktekking systemet skal heves over tilsetning av ekstra stue.

ideer

Felles ideer som brukes i konstruksjonen av Ranch- og hevet ranch-stil hjem omfatte ytterligere av en garasje i en delvis nedsenket kjelleren. Taket hevet ranch hjem er ofte konstruert som en lav-banen gavl-stil taket. Store vinduer er ofte installert for å øke mengden av naturlig lys, med skyvedører i glass brukes som innganger. De begrensede arkitekturdesign lagt til hevet ranch-stil hjem med dekorative skodder og veranda tak støtter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com