Kan du montere en TV over en fungerende peis?

September 22

Kan du montere en TV over en fungerende peis?


Et rom med peis ofte er designet for at hjertet i sentrum av oppmerksomheten, men realiteten i dag er at TV er i fokus i hjemmet mesteparten av tiden. Nyere plasma-TV kan monteres over en fungerende peis for å spare plass og balanse i sentrum av oppmerksomheten, men du må vurdere noen faktorer før hengende TV.

Heat Toleranse

Generelt kan en plasma-TV tåler temperaturer fra 32 til around100 grader Fahrenheit. Mens temperaturen i brannen er langt høyere enn 100 grader, bør varmen satt ut av peisen ikke være høy nok til at nivået av fjernsyns for å skade den. For å sjekke, tape et termometer på veggen der du ønsker å henge TV-en. Kontroller termometer hver 15 til 20 minutter mens ilden brenner for å sikre at temperaturen aldri overstiger 100 grader. Hvis den ikke gjør det, er det trygt å montere TV der.

Anchors

Med bruk av flatskjerm-TVer, mange huseiere slått til ideen om å montere skjermene direkte på veggen. Du kan forankre til gips ved hjelp av en mount lett tilgjengelig på maskinvare og hjemme-forbedring butikker. Hvis du peis veggen er murstein eller murverk, bruke konkrete ankere og en drill en karbid slagbor med å installere TV. Disse ankere og biter vil trenge inn i murverket overflate med letthet. Hvis du ønsker å bare stille inn fjernsynet på mantel, bør støtten være minst 6 inches bredere enn bunnen av TV.

Rengjøring

Brenning av brensel setter av mye sot, aske og støv, men ingen av disse materialene skal skade TV-skjermen. Tørk din plasma-TV med en tack klut, tørr støvklut eller fuktig klut en gang per uke for å fjerne eventuelle forurensninger. Når du utfører et fullskala rensing av peisen for å fjerne sot og kreosot buildup, beskytte TV ved å dekke den med et ark eller klut.

installasjons~~POS=TRUNC Detaljer

Vurdere alle installasjonsdetaljer før du begynner prosjektet. Vil ledningene for TV, kabel eller satellitt-leverandør, filmavspiller og ekstra høyttalere nå de riktige uttak fra over peisen? Vil du være i stand til å se på skjermen komfortabelt hvis TV-apparatet sitter flatt mot veggen som høyt oppe, eller trenger du skråstilte mounts? Vil du være i stand til å løfte den tunge skjermen til den nye plasseringen, eller vil du trenger hjelp eller en profesjonell installatør? Ta riktige skritt som er nødvendig for å imøtekomme disse behovene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com