Hvordan lage en rustikk hage

December 17

Hvordan lage en rustikk hage


Rustikk hage med strukturer, møbler og aksenter er den hotteste trenden i hagen og verksted innredning. Rustikke møbler, pyntegjenstander og strukturer nå er omtalt i mange oppskalere landskaps sentre og arboretums og selv i moderne hjem. En rustikk hagen gir en følelse av "gammeldags" sjarm, uansett hvor rustikk eller moderne eksteriøret.

Bruksanvisning

1 Før du begynner å lage en rustikk hage, er det viktig å bestemme hvor mye plass du har å jobbe med, og hvilke elementer du ønsker å bruke i hagen din. Mange velger å legge små detaljer, mens andre skaper et helt rustikk utendørs rom. En rustikk hagen eller hage rom kan lages ganske enkelt eller overdådig.

2 På av de mest enkleste elementer for å legge til en hage er et dueslag og / eller fuglebrett. Wooden fugl hus legge sjarm og også kan tiltrekke naturens vakre skapninger. En annen enkel tillegg er en av tre eller smijern veranda swing. De ikke bare tilbyr et innbydende sted å sitte, men har en visjon og følelse av komfort. En frittstående tre swing er også et flott tillegg til hage.

3 Et annet tillegg er aksenter som en smijernvind skovler, malte vindusrutene festet til veggen eller tre blomsterpotter. Mange vil plante blomster i tre regn fat eller gamle whiskytønner å legge en rustikk sjarm til en hage. En annen fantastisk idé er å ha en tre blomst planter festet til et gjerde eller vinduskarm.

4 Andre ideer blant annet legge en espalier med eføy. Dette kan være et lite gitter som lener seg mot huset eller en stor espalier som går over en gate eller over en gårdsplass.

5 Rimelig, men litt mer ekstravagant er å legge til elementer som en dam, en fontene, en liten vindmølle eller en ønskebrønn. Prisene variere så vel som størrelsen. Størrelsen er viktig å vurdere. Det bør bestemmes hvis du ønsker dette elementet for å være et viktig samlingspunkt eller en del av hele innredningen.

6 Til slutt, velge om du vil ha en blomsterhage eller som blomster, busker, trær og planter ønsker du plantet i ditt uterom. Urter og dekorative gress ser vakker og er enkle å vedlikeholde. Også, frukttrær som eple eller fersken trær er vakker og legge sjarm, men gjør tiltrekke mange insekter som fluer og mygg.

7 Til slutt, er det på tide å sette det hele sammen. For å opprette en rustikk atmosfære, legge til et par elementer strategisk plassert over hele hagen. Bruk naturlige knutepunkter for å plassere elementer. Naturlige knutepunkter er porter, dører, vegger, gjerder, kanter av terrasser og berm. Et eksempel på en rustikk atmosfære ville være å plassere planters blomster i vinduskarmen og i bøtte planters på kantene av terrassen. Plasser en tre birdhouse på berm eller kanten av verftet. Plasser en tre swing på terrassen.

8 Hvis du vil opprette en rustikk hage rom, møbler og aksenter må plasseres for å lage en innhegning. Et eksempel kan være å ha et trebord omgitt av trebenker på terrassen. Neste har eføy på en espalier som kanter en side av hagen. På den andre siden av hagen har enten en utepeis eller fontene omringet av branner. Eller plukke en velge hvilken som helst kombinasjon. Det endelige resultatet vil bli det av "gammeldags" sjarm og appell.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com