Planter som vokser i nærheten av Water i Oregon

December 17

Planter som vokser i nærheten av Water i Oregon


Planter trives i henhold til sine egne spesifikke behov, med variabler av sollys eller skygge, rikelig vanning eller svært lite. I staten Oregon, finnes det en rekke planter som er spesifikk for regionen. Staten, som ligger på vestkysten av USA, er kjent for sin nedbør og mottar i gjennomsnitt 28 inches av nedbør per år. Oregon har en overflod av planter som vokser nær sine vassdrag.

rødor

Den rødor, eller rød or, er et tre som vokser i nærheten bekker i Oregon. Treet er kjent som en elvebreddebufferen, noe som betyr at den vokser i rommet mellom strømmen og den nærliggende jord. Den rødor fremskritt tilholdssted for fisk, og bladene er fortært av sommerfugllarver. Treet som regel bor ikke mer enn 70 år, men kan leve å være 100. treet varierer i høyde, men kan vokse til en høyde på 130 fot. Veden av treet brukes i produksjon av skap, møbler, kryssfiner og skrivepapir produkter på grunn av sin tykke, konsekvent kvalitet. Anlegget er også kjent som Pacific Coast or eller Oregon or.

Fraxinus latifolia

Den Fraxinus latifolia, eller Oregon aske, vokser sammen med statens Willamette Valley. Treet vokser opp til 80 fot høy og 50 fot bred, med grønn-gule blader ikke lenger enn 12 inches. Treet har en tendens til å spre seg og krever meget lite tilsyn. Veden kan brukes til møbler, men det har en tendens til å tjene dette formålet bedre når unge. Fraxinus latifolia vokser godt i fullt sollys.

Rosa woodsii

Den Rosa woodsii, eller skogen rose, produserer blomstrer bare tre måneder ut i året. Mellom mai og juli, kommer det inn spirende, spirende røde nyper eller bær-lignende spirer. Planten vokser til ikke mer enn 3 til 5 fot høy og kan være like i bredde. Anlegget har en lang varighet og vokser godt i grov jord. De nyper anvendes ved fremstilling av en rekke midler, som de er fulle av vitamin C. Anlegget krever en middels mengde vann og er tolerant overfor tørke.

Carex stipata

Den Carex stipata, eller owlfruit starr, ligner store klumper av gress, og generelt vokser til en høyde på ikke mer enn 3,5 fot. Den vokser godt i jord som er fuktig eller full av stående vann. Anlegget trives i fullt sollys, men kan tolerere skygge i tillegg. Knoppene som vokser likne miniatyr artisjokker, og anlegget, som er en flerårig, vokser hvert år. Den Carex stipata blomstrer i midten av våren, med sitt lag sesongen slutter i sommer. Det kreves minst en fot av regn per år.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com