Ideer for utendørs badestamper

December 18

Ideer for utendørs badestamper


Inkludert en utendørs badestamp på dekk eller i din bakgård plass er en god idé for hus som verdsetter luksus. Sug din bryr seg bort i timevis under stjernene alene eller sammen med din familie. Utendørs badestamper fungere som stue møbler gjør i interiøret i hjemmet ditt ved å gi et sted for avslapning og samtale. Det er et par ting du kan gjøre for å få mest mulig glede av din utendørs badestamp.

Lag en Mood

Bruk din utendørs badestamp for å sette stemningen for plassen din. Plukk ut det beste stedet for det og bestemmer hvordan den skal brukes oftest. Hvis du har tenkt å bruke det til sosiale sammenkomster og familie funksjoner, vil det gagne deg å plassere din badestamp nær hjemmet ditt. Hvis du ønsker en mer privat setting for bare voksne kan nyte, bør du vurdere å plassere den litt lengre fra hjemmet hvis eiendommen er stor nok.

The Privacy Factor

Hvis du bor i et nabolag med mange mennesker, kan privatliv med bruk av din utendørs badestamp være et problem. Det er flere måter du kan opprette en privat setting, slik at du, din familie og dine gjester vil føle seg vel når klatre inn og ut av din badestamp. Ett alternativ er inkluderingen av gjerder. Fekting i din badestamp vil blokkere ut en og annen nyskjerrig nabo og gi deg en sterk følelse av privatliv. Et annet godt alternativ er å bygge et lysthus rundt utendørs badestamp. Et lysthus vil ikke bare skape privatliv, men vil gi deg følelsen av at du rømmer til et spa i din egen bakgård.

Gi deg selv en flott utsikt

Mens kose seg ved siden av en spesiell noen på en månelys natt eller mens engasjerende i samtale med en gruppe venner, vil du ønsker å ha en flott utsikt. Hvis eiendommen har utsikt over vakker natur, sørg for å plassere din badestamp på en måte som gjør at du kan nyte utsikten. Gi deg selv og dine gjester muligheten til å se på solnedgangen mens du slapper av i boblebadet. Lag en plass som best viser den naturlige skjønnheten rundt hjemmet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com