Basement Paint Color Ideer

December 23

Kjelleren er ofte en plass i et hus som er igjen i årevis uten et boareal formål. Når det gjelder å oppdage potensialet en kjeller har å tilby, og legger farge til kjelleren kan forvandle plass fra mørk og dyster til varme og innbydende. Velge riktig maling for en kjeller redesign trenger ikke å presentere en problematisk opplevelse, men husk at en kjeller får langt mindre lys enn de øvre nivåene av et hus.

nøytrale

Som et element i enhver fargepalett valgt for en kjeller, lys-farget og varme nøytrale åpne opp og lyse opp plassen. Nyanser av hvit, grå, taupe, beige og lysebrune farger sette en tone som gjør at du glemmer at du er i en kjeller. Lys og varme toner hører på gulvet og taket i kjelleren hvor de låne visuell utvidelse til rommet - selv om veggene er malt i andre farger.

Fet og Bright

Mot nøytral bakgrunn, gå videre og splash fet eller lyse farger av rødt, lilla, lys blå, gul, gul-grønn eller oransje på veggen. Hvis din preferanse er for en dyp-tonet farge, velge en enkelt vegg å male som et samlingspunkt. Bruk utfyller lysere farger for å balansere fargen på resten av rommet.

varme farger

Varme farger er veien å gå i en kjeller design. Velg lysere toner av varme nyanser av gult, gull, oransje og rødt å gjenopplive kjellervegger. Lysere nyanser av de kjøligere farger - blå, grønn og lilla - kan gi en motsatt, kaldt effekt i en kjeller.

Vaskerom

Carry varme, lys eller fet maling farger inn i vaskerommet; velge farger som fersken tone av Glidden Paint tropiske Coral eller gul av sin Sunflower Tint, eller velg lyse farger, for eksempel Glidden Natural Linen eller Frosted Grønn Grape farger. Fet lakkfarger, slik som Terra Cotta Rose, Peppermynte Gum eller krydret pepperkaker av Glidden legge til en forfriskende slag av farge til veggene i et typisk vaskerom. Klesvask er en verdslig oppgave, og du trenger ikke å utføre denne oppgaven i en kjedelig og kjedelig plass. La fargene på veggen finner du faktisk nyter å gjøre tøyet.

Multipurpose Room

Dette rommet er der du ønsker å vise frem din kjeller design med maling farge. Det er den viktigste plassen i kjelleren og krever den varme og innbydende følelse av at lyset nøytrale og fremhever farger provide.Painted Sands og uforsiktig Whispers er varme nyanser av beige av Benjamin Moore, og Gold Coast Hvite og kremaktig Mocha innbydende nøytrale av Glidden. Aksent tonen i en lys nøytral farge med utheving farger som fungerer godt sammen med den nøytrale fargen er fargetoner. Nøytrale farger generelt går bra med mange nyanser av rødt, blått, lilla, grønn, gul, brun, svart og grå.

Utstyrsrom

Selv om vaskerom er igjen bak lukkede dører, etterligner en gul vaskerom solskinn når du må bruke tid på rommet for å utføre vedlikeholdsoppgaver.

Baderom

En kjeller bad kan føle like varm som resten av kjelleren, eller det kan føles kjølig og forfriskende med toner av blått eller grønt. I en ombygginger kjeller som blir en forlengelse av de viktigste boareal, bør badet blitt et innredet rom som er skikket til å være vert for venner og overnattingsgjester.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com