Hvordan man kan sammenligne Deck Stain Kvalitet

November 22

Hvordan man kan sammenligne Deck Stain Kvalitet


En patio dekk gir hjemmet ditt et uteområde for underholdende, bespisning og avslappende. Mens den estetiske verdien av veden du velger for dine dekk er viktig, er det ingen grunn til at du må opprettholde en naturlig finish hvis du heller vil flekken det. Imidlertid er ikke alle flekker skapt like. Test ulike flekker og sammenlign dem før du flekker på dekk.

Bruksanvisning

1 Velg tre til fem merker av utvendig tre flekker. Skriv navnene deres ned den vertikale aksen til et stykke papir. Tegn fem kolonner. På toppen av hver kolonne skrive én kategori: absorpsjonsevne, pigment, UV motstand, glans og vanntetthet.

2 Ta flere skrap stykker av samme veden du har tenkt å bruke til å bygge din dekk. Marker baksiden av hvert trestykke med et av navnene på den helt av flekken at du sammenligner. Påfør et tynt lag med beis til hvert stykke tre. Tiden hvor lang tid det tar tre til å absorbere hver flekk. Skriv ned tiden for hvert tre i "absorberingsevne" kolonnen.

3 Påfør et strøk med beis til hvert tre med skum pensel, la hver brikke 20 minutter minimum for å absorbere flekken og tørk av overflødig med en klut. Vurdere hver flekk, gir det en score fra én til fem hvor fem er det høyeste for en styrke på pigment.

4 Snu hver trebit på denne måten, og at å vurdere glans. Gi hver bit en score fra én til fem, hvor fem er det høyeste.

5 Plasser hver trebit i direkte sollys i to dager. På slutten av to dager, vurdere hver på hvor mye flekken har bleknet, og gir hver en score på 1-5, med fem representerer ingen slukkes i det hele tatt.

6 Senk alle bitene i en bøtte full av vann i 48 timer. Fjern hvert stykke og rangere dem på en skala fra 1-5 hvor fem er det høyeste på vanntetthet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com