Hvordan Mulch en Slope

November 25

Hvordan Mulch en Slope


Mulch er laget av mange typer materialer, inkludert bark, halm, blader og gummi. Selv om mulch blir ofte brukt for å forbedre utseendet av landskapet og for å beskytte planter, blir det brukt av andre grunner også. Når mulch er installert i en skråning, er det ofte for å redusere erosjon fra regnvann. Selv om prosessen for å installere mulch i en skråning ligner installere den på et flatt område, er det noen viktige hensyn.

Bruksanvisning

1 Spre en 2- til 3-tommers lag av den ønskede mulch som flis, bark eller halm over området, ved hjelp av en spade for å jevne ut overflaten så jevnt som mulig. Straw mulch er best spres for hånd. US Environmental Protection Agency anbefaler å bruke en til to tonn halm, 5 til 6 tonn flis og 35 kubikkmeter bark for hver acre av skråningen.

2 Grav en grøft på toppen av skråningen 6 til 12 inches over der mulch starter. Stikk enden av en erosjonssikring netto i grøften og brett den øverste kanten under seg med 1 til 2 inches. Staple den øverste kanten av nettingen sammen, avstand stiftene på 4 til 5-tommers mellomrom.

3 Fyll grøften med fjernet jord før det er på nivå med toppen av jord. Tråkk på området for å pakke det ned tett. Rull ut erosjonssikring netting hele veien ned bakken, være forsiktig med å forstyrre mulch.

4 Stopp når du kommer til bunnen av skråningen og klipp av overflødig netting med en skarp saks eller et teppe cutter. Gjenta fremgangsmåten for å installere nettingen på alle overflater av skråningen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com