Pond behandling produkter

October 20

Pond behandling produkter


Hage og dekorative dammer legge til et annet element av skjønnhet til et verksted eller hagen - men de er ikke vedlikeholdsfrie elementer. Det er viktig at dammen eiere forstå hva som er nødvendig for å holde deres tenke vannet rent og klart. Forstå dam behandlinger og hva de gjør vil hjelpe en dam eieren nyte sin vakre dammen for mange år framover.

alger Kontroll

Algaecides stoppe algevekst i dammer, som begynner langsomt deretter hastigheter opp og raskt tar over, clouding vannet vannet og gjør planteliv og fisk vanskelig å se. Med regelmessig algaecide behandling, kan vannet opprettholde sin uberørte utseende. Den algaecide bryter ned døde alger og øker nivået av oppløst oksygen i vannet, noe som gjør miljøet sunt for planter og fisk liv. Algaecides finnes i flere former, inkludert kjemiske blandinger og mikrobiell, som utnytter gode bakteriene til naturlig kontrollere alger i dammen.

Ammoniakk Neutralizer klor og

I dammen som huser fisk og planter, kan ammoniakknivået stiger som følge av overfôring eller overbefolkning. Klor er også til stede i en dam når vann fra springen ble tilsatt. ammoniakk klor og er ikke sunt for fisk og planteliv, så det er viktig å nøytralisert dem. Det er flere neutralizers på markedet, de fleste kommer i flytende form og er lagt i henhold til antall liter vann i dammen amd produsentens anvisninger. Når tilsatt, nøytraliserer den flytende klor og omdanner ammoniakk til en sunn form av ammoniakk som er gunstig for den gode bakterier i dammen.

vann Conditioner

Før du legger planteliv eller fisk til en ny dam, legge til et vann conditioner. Vann balsam kommer i flytende form og tilsettes til dammen basert på sin størrelse. Etter produsentens anvisninger er viktig. En god vannanlegget detoxifies klor og ammoniakk, ødelegger kloraminer, detoxifies tungmetaller, øker alkalitet og legger viktige elektrolytter til dammen. Vann balsam umiddelbart alder vannet, slik at dammen for å godta planteliv og fisk samtidig som det gir et sunt miljø for alle dammen livet.

pH Up Væske

Vedlikeholde pH (alkalitet nivå) i en dam har sine utfordringer fordi fisk åndedrett får den til å slippe og fotosyntese fører det til å stige. Opprettholde et område mellom 7.0 og 7.5 er ideell for anlegg og fisk liv. Høyere enn 7,5 er for alkalisk og lavere enn 7,0 er for syrlig. PH-nivået i en dam svinger vanligvis i løpet av dagen, er lavest om morgenen og høyeste i kveld. Bruker et pH-testsett for å bestemme om dammen trenger behandling; ta målingen på dagen. Dersom pH-verdien må justeres, gradvis legge en væske som kalles pH opp for å heve pH av 0,2 punkter hver dag. En drastisk endring i pH vil ha negative effekter på fisk og planteliv.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com