Hvordan Farg Mørtel Mix lage Faux Bricks

November 5Mørtel er limet som holder mursteinene sammen i en vegg eller gulv. Fargestoffer kan legges til mørtel blande for å lage en personlig farge for bruk i en rekke hjem remodeling prosjekter. Du kan lage en faux-murstein ferdig hvis du har fullført alle de nødvendige skritt; suksess er avhengig av å få mørtel mix til riktig konsistens og påføring av malerens tape jevnt å etterligne mønsteret av reelle murstein.

Bruksanvisning

1 Plasser en dråpe klut på gulvet for å beskytte den mot søl.

2 Paint en grå, brun eller annen farge base coat på overflaten som vil få faux murstein finish. Dette trinnet er valgfritt. Din base coat vil vise gjennom som mørtel linjer mellom murstein på den ferdige overflaten, så velg din farge deretter. Vent til det tørker.

3 Bruk et nivå målestokk og 1/4 "malerens tape for å lage en murstein mønster på overflaten.

4 Påfør sement fargestoff til tørrmørtel, og deretter legge vann i henhold til bruksanvisningen for din mørtel, vanligvis tre deler sand, en del sement og nok vann til å gjøre blandingen i en peanøtt-buttery tekstur. Bland alt godt. Lime kan også inkluderes hvis ønskelig.

5 Påfør mørtelen til overflaten ved hjelp av en sparkel. Tekstur og tykkelse er opp til deg, men vær forsiktig med å bruke for mye.

6 Fjern malerens tape forsiktig fra overflaten. Vent til mørtelen tørke.

Hint

  • Bruk en svamp eller en liten børste for å skape en realistisk murstein tekstur.
  • Ta deg god tid og la alle våte flater tørke helt før du går videre til neste trinn.
  • Bruk hansker når du arbeider med våt mørtel eller betong.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com