Ren soverom Chore Liste

November 12

Ren soverom Chore Liste


Den enkleste måten å forbedre måten du føler om ditt hjem er å rense den, ifølge National Association of Professional Arrangørene. Likevel, siden soverommene er oftest ute av syne i et hjem, kan de være en av de siste stedene du tenker å rengjøre. Rengjøring soverommet ditt vil ikke bare gjøre det lettere for deg å finne ting, det vil også bidra til å eliminere rundt 40 prosent av husarbeidet, i henhold til "Newsweek".

Tømme Floor

Objekter som ligger på gulvet på soverommet er en fare for alle å gå gjennom, i tillegg til å gjøre rommet ser rotete. Start rengjøring rutine ved å kaste bort søppel som ligger på gulvet, for eksempel kvitteringer, wrappers og ødelagte gjenstander du ikke lenger kan bruke. Sett klær i sin rette plass i kommode og skap. Bare la elementer på gulvet som hører hjemme der, for eksempel vaser og potteplanter. Ordne disse elementene mot veggen for å forlate gangveier klar. Fei eller støvsug gulvet for å fjerne eventuelle gjenværende rot.

støv Overflater

Støv er ikke bare skjemmende, det inneholder også støvmidd og andre allergener som kan gjøre folk klø og nyse. Bruk en fille til å tørke støv fra soverommet overflater. Inkluder dressers, nightstands, hodegjerder og noen elementer på toppen av møbler, for eksempel lamper eller smykker bokser. Påfør tre polish til treoverflater etter at du fjerner støv for å beskytte treverket og gir rommet en behagelig duft. Bruk et glass renere på glassflater for å fjerne striper. andre enn tre og glass overflater generelt krever litt mer enn en enkel støvtørking.

Organiser Klær

Hvis du er som folk flest, du bare ha 20 prosent av klærne på regelmessig basis, i henhold til "Calgary Herald." Dette kan skyldes delvis rotet i skapet og dresser. Plasser lignende elementer sammen, for eksempel å sette alle sokkene i samme skuff og henger dine skjorter på samme side av skapet. Brett klær i skuffer og lå elementene pent oppå den andre. Folding reduserer mengden plass klærne bruker og gjør ting enkelt å finne.

Re opp sengen

Sengen er den sentrale møbel i soverommet. Hvis det er uoppredd, ser hele rommet rotete. Sørg for at din utstyrt ark er strukket ordentlig gjennom madrassen, slik at hjørnene på arket linje med hjørnene av madrassen. Legg din topp ark over sengen slik at den henger like mye på venstre og høyre side av sengen, og putt den under madrassen på alle sider, men toppen. Lå Trøsteren på toppen av arket, men ikke putt det i. Brett ned oversiden av Trøsteren, så lo din puter og plassere dem på hodet av sengen. Vask ark minst to til fire ganger i måneden for å holde dem friske.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com