Kop-Flex Coupling Installation

January 7

Kop-Flex Coupling Installation


En Kop-Flex kobling installeres på store maskiner utstyr, inkludert møllere og rutere. Det blir to roterende deler av maskiner sammen, ofte sjakter eller spindler. Siden koplingen er koplet til en roterende mekanisme, må det være riktig smurt. Det finnes flere ulike modeller for Kop-Flex koplinger, som hver installeres på den samme grunnleggende måte.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til utstyret som koblingen skal installeres.

2 Påfør Kop-Flex KSG kobling fett på koblings ermet tenner. Det er vurdert for koblinger som opererer over 3500 RPM, og er anbefalt av Kop-Flex. Hvis du bruker annet fett, må det oppfylle et sett med minimumskrav. Bruk en karakter NLGI # 1 fett som har et minimum oljebasert viskositet 3000 SSU på 100 grader C og 160 SSU ved 210 grader C, med et minimum dråpepunkt på 190 grader F. Det må ha minimum basisoljeinnhold på 87 prosent og inneholder rust og oksidasjons tilsetningsstoffer, samt en EP-inhibitor. Bruk four-ball slitasje fett, ASTM D-2266, med maksimalt .500 millimeter og en K36 faktor på 0,33.

3 Påfør antigalling smøremiddel på akselen hvis du installerer koblingen på en aksel med kileforbindelse. Hvis du installerer koblingen på en nøkkelfri aksel, hoppe over dette trinnet.

4 Sett inn et sted ring på akselen. Skyv hylsen tennene over akselen.

5 Sett nøklene langt nok inn på akselkilesporene, slik at det er klaring på toppen og bunnen. Dette er bare for å bli gjort på en aksel med kileforbindelse. Hvis du installerer koblingen på en nøkkelfri aksel, hoppe over dette trinnet.

6 Tørk akselen og navet med en ren klut. Påfør antigalling smøremiddel til en rett lei hub. Ikke påfør antigalling smøremiddel til en taper lei hub.

7. Sett navet inn i en industriell ovn og heve temperaturen av navet til 300 grader C. Fjern navet når den er betydelig større enn akselens diameter. La forsamlingen kult.

8 Skyv en pakning på akselen bare hvis du installerer en modell av Kop-Flex kobling med en bolt slutt. Skyv navet på akselen slik at den side av navet er i flukt med den ende av akselen. Fest hub med de riktige bolter, som allerede skal festes til utstyret. Bruk en skiftenøkkel til å stramme skruene. Hvis du installerer en konisk hub, stram navet på akselen og trykk på det med en gummihammer til den er i riktig posisjon på utstyret. Lås holderen for å sikre den koniske navet på plass.

9 Tørk av flensene på koblingen med en ren klut.

10 Smør koblingen med Kop-Flex KSG kobling fett. Hell oljen i toppen lube hullet før du ser det strømme gjennom bunnen lube hullet.

11 Plasser en pakning mellom hvert sett av flenser bare på Kop-Flex avstands koblinger. Skyv sett av flensene sammen på alle modeller. Vri flensene slik at smørehullene er 180 grader fra hverandre (de skal være på motsatt side) hvis du installerer en modell B Kop-Flex kobling og 90 grader fra hverandre hvis du installerer en rask smidd stål kobling.

12 Juster pakningen med hullene flens bolt. Sett boltene. Skyv en vaskemaskin på hver bolt. Vri en mutter på den gjengede ende av hver bolt. Stram mutterne med en momentnøkkel til anbefalt moment, som finnes i brukerhåndboken for hver kobling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com