Slik bruker Bissell Powersteamer Pro

February 25

Den Bissell PowerSteamer Pro er en dyp renere for tepper som bruker en roterende kraft pensel system og har en 1-liters vasketanken. Enheten er solgt i mange hjem detaljhandel, apparatet og varehus, samt online og leveres med en begrenset garanti. Flytt møbler ut av veien og støvsuge teppet med en vanlig støvsuger før bruk av PowerSteamer Pro for å øke effektiviteten av teppet renere.

Bruksanvisning

1 Ta tanken ut av PowerSteamer Pro basen ved å trå på fotpedalen for å senke håndtaket ned til gulvet. Skyv tank håndtaket bakover og løft det opp for å fjerne.

2 Trekk håndtaket forover for å låse opp lokket og ta den av. Fyll tanken med rent, varmt vann. Lukk lokket og dra i spaken opp for å bære det til basen. Sett tanken på sokkelen og skyv håndtaket bakover til den låses på plass.

3 Trekk formelen tanken ut av frontsiden av basen og skru lokket mot klokken. Fyll med Bissell merkevare formel og skru lokket lukket med urviseren.

4 Drei "SmartMix" dial til "Water Skylling", "Normal" eller "High Traffic", avhengig av jordnivå og type teppe som skal rengjøres. Velg "Water Skylling" for delikate overflater. Velg gulvtype med "Klar Tools" knott.

5 Koble PowerSteamer til en stikkontakt og slå på strømmen til "On".

6 Klem rengjøring avtrekkeren og hold den mens du beveger renere over fuktig område og deretter trekke tilbake. Slipp avtrekkeren. Gjenta bevegelsen over samme område.

7 Sett strømbryteren til "Av" og trekk ut. Fjern formelen og vanntanker og skyll godt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com