Hvordan å spire Campanula Medium

January 13

Hvordan å spire Campanula Medium


Campanula går av mange vanlige navn. Ofte referert til som Bellflower, blåklokke eller Canterbury bjeller, er Campanula en gammeldags blomst funnet i hytter og andre uformelle hager gjennom mange regioner. Det er flerårig, biennalen og årlige varianter tilgjengelig i hvitt og nyanser av lilla og blått. De klokkeformede blomster som blomstrer fra sent på våren til sommeren og høsten, har noe ulike spiring behov enn de fleste blomsterfrø. Ved å gi de riktige mellom og plante kravene, vil du ha suksess i spirende Campanula for hagen din.

Bruksanvisning

utendørs Spiring

1 Finn et nettsted for å plante Campanula som mottar fullt sollys i de fleste regioner. Veldig varme områder kan ha bedre suksess hvis delvis skygge er gitt under den varmeste delen av dagen.

2 endre jord til en pH-verdi på 6,5 til 7,5. Vanlig hagejord er akseptabelt, som er en jord med sandete tekstur. God drenering er viktig, siden disse plantene gjøre det bra i steinbed.

3 så frø av Campanula direkte på overflaten av jorden. Sow ettårige og stauder tidlig på våren i de fleste regioner og tidlig på høsten i varmere klima. Toårige planter kan sås sent på våren til tidlig sommer. Space frø fem til ti inches hverandre for små varianter og 15 til 20 tommer for større varianter.

4 Gi vann under svært tørre perioder.

innendørs Spiring

5 så frø innendørs omtrent ti uker før utendørs transplantasjon dato. Transplant tidlig på våren eller tidlig høst bortsett biennaler, som du bør transplantasjon i høst.

6 Fyll brettene med en høy kvalitet, kompostert frø starter. Oppbevares på et område unna direkte sollys, men med sterkt lys. Finn et mellomrom som opprettholder en temperatur på omtrent 65 til 68 grader.

7 Sow frøet fint på toppen av overflaten og trykk forsiktig inn starteren. Ikke dekk frøene, som de krever lys for å spire.

8 Plasser seedet skuffen i vannbeholderen og vann fra under. Hold skuffen fuktig-bare til enhver tid. Ikke vanne jorda blande selv, og ikke la det bli for våt.

9 Dekk brett med plastfolie eller en klar plastlokk. Ta av lokket med jevne mellomrom når spiring begynner å tillate luft å sirkulere og hindre demping av fra akkumulert fuktighet.

Hint

  • Vær tålmodig med Campanula frø. Spiring utendørs kan ta opptil fire uker. Innendørs spiring kan ta to eller tre uker.
  • Tynne ut frøplanter av plukker ut når de får sitt første par ekte blader, det andre paret av blader som vises. Plant i individuelle potter og gi diffust lys.
  • Alltid akklimatisere frøplanter før transplantasjonen etter siste frost dato. Sett brettene ut hver dag for ca to uker før transplantasjon dato.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com