Installasjonsveiledning for en Maytag Oven Model MMW7530WDW

March 8

Maytag ovnen modellen MMW7530WDW har en innebygd ovn og innebygd mikrobølgeovn. Det passer inn i en klippe ut i kjøkkenet vegg. Selv om du kan ha en tjeneste profesjonell installere enheten for deg, er det også mulig å fullføre prosjektet som en DIY oppgave. Forvent å trenge hjelp fra minst én person til å hjelpe deg å løfte og stabilisere enheten mens du installerer den. Dette vil gjøre prosessen gå raskere og øke sikkerheten.

Bruksanvisning

1 Åpne døren på ovnen og finn hengslene i de nederste hjørnene. Roter hengslene frem til en ulåst posisjon og fjerne døren fra ovnen.

2 Skjær strips som holder side trim på høyre side av ovnen med et verktøy kniv. Fjern side trim stykker fra ovnen.

3 Slå av bryteren som styrer den elektriske kretsen du planlegger å bruke for å koble ovnen. Du må fylle ut ledninger i en UL listet eller CSA oppført koblingsboks. Skyv ovnen innenfor nærhet av koblingsboksen.

4 Fest ledningene som strekker seg fra kretsen til ledninger som strekker seg fra strømledningen på mikrobølgeovn. Pakk de utsatte endene av hver like-farge sammen med ledning nøtter. Pakk elektrisk tape rundt hver ledning mutter for å feste mutteren til ledninger. Sett dekselet på koblingsboksen og fest den med skruer og en skrutrekker.

5 Løft ovnen opp og skyv den inn i fordypningen i veggen. Trykk på front bekledninger å skyve ovnen inn i veggen. Hvis modellen har skips føtter, bruk en skrutrekker til å fjerne føttene før du installerer inn i veggen.

6 Skru # 8 til 14 januar-tommers lange skruer gjennom hullene i monteringsskinnene. For denne ovnen, kan du bruke alle de fire skruene som følger med ovnen.

7 Skyv ovnen vent på forsiden ved å stille tappene på ventilen med tappene på ovnen. Fest vent til ovnen med skruer og en skrutrekker. Denne ovnen vents inn i hjemmet og ikke utenfor hjemmet.

8 Skyv trim stykker over monteringsskinnene for å skjule festeskruene.

9 Legg ovnsdøren på ovnen og skyv hengslene inn i låst stilling.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com