Hvordan fikse en elektrisk krets

March 21

Hvordan fikse en elektrisk krets


Vanskelig involvert med å fikse en defekt elektrisk krets vil variere avhengig av kompleksiteten i kretsen din, så vel som dens tilgjengelighet. Du kan også trenge noen spesielle verktøy, inkludert en stikkontakt tester, AC tester, multimeter og en loddebolt for å bidra til å diagnostisere og løse noen av de ulike problemer som kan oppstå. Å vite noen tegn å se etter kan også bidra til raskt å løse problemer din krets problemet.

Bruksanvisning

1 Legg ut skjemaet på ditt elektriske system. Gjør notater på hvilke deler ser ut til å være i arbeid, om noen, og som ikke fungerer som den skal. Skjematisk vil bidra til å planlegge feilsøking din.

2 Expose ledningene for kretsen at du inspisere for å se etter ødelagte eller løse ledninger. Hvis du oppdager formørket ledninger eller lukten av brennende, da du mest sannsynlig har tegn på overoppheting eller shorts. Hvis du håndterer live wire, holder en AC tester opp til ledningen for å sørge for at strømmen passerer gjennom den. Hvis det ikke er bestått strøm, og at strømmen er slått på, og deretter bruke AC tester for å spore flyten av strøm til komponenten der den stopper.

Plugg i en stikkontakt tester hvis du arbeider med hjem elektriske systemer. Outlet testere kan fortelle deg om ikke de elektriske tilkoblingene er gjort riktig i begge GFCI (jordfeil interrupt) uttak og normal jordede stikkontakter.

3 Bruk et multimeter for å sjekke komponenter opplever en stor nedgang i spenning eller strøm. Trykk sondene av multimeter i begynnelsen og endepunktet for en komponent, sjekke hver av delene, inkludert soldater og sammenføyninger. Sett multimeter for å måle uendelig motstand. Hvis motstanden tiltak på uendelig, så må du bli med eller resolder ledningene.

4 DESOLDER noen loddepunkter som ikke tillater strøm å passere gjennom. Hold loddebolt opp til de sammenkoblede ledninger til ledningene er varmt og lodde begynner å smelte. Trykk på lodding veke opp til lodde å tillate det å suge opp lodde til den er borte. Skill ledninger og vri dem rundt hverandre igjen. Lodd ledningene sammen, og pass på at du sjekker skjøten etter at den er avkjølt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com