Hvordan lage et tilgangspanel for en jacuzzi badekar

March 4

Hvordan lage et tilgangspanel for en jacuzzi badekar


Et tilgangspanel for en jacuzzi gjør service karet motor og avløp en enklere oppgave. Tilgangspanelet vil hindre behovet for å kutte inn i veggen og reparere veggen ved service, som for eksempel motor vedlikehold eller avløp justeringer, er ferdig. Planlegg et tilgangspanel for en beliggenhet nær sentrum av området nær pumpen, samt i området nær VVS.

Bruksanvisning

1 Slå på stud finder, og finn to parallelle pigger i området planlagt for tilgangspanelet.

2 Marker veggen ved sentrene av stenderne. Mål veggen fra gulv til den planlagte høyden på tilgangspanelet for jacuzzien med et målebånd. Markere toppen av plasseringen på hver side over stendere med en blyant.

3 Mål veggen fra gulv til den planlagte høyden på tilgangspanelet for jacuzzien med et målebånd. Markere toppen av plasseringen på hver side over stendere med en blyant.

4 Rett ved siden av et nivå med de vertikale merkene over studs. Tegn en linje på veggen med poenget med blyanten mot nivået. Stopp når de beste merkene er nådd.

5 Plasser nivået horisontalt over de beste merkene. Juster etter behov, og trekke en rett linje på veggen langs kanten av nivået.

6 Rett ved siden av en rett kant, for eksempel et stykke av brettet eller et heavy metal hersker, på linjene.

7 Trykk på blad av et verktøy kniv inn i Sheetrock, og klippe en rett linje langs Sheetrock ved å holde kanten av bladet mot den rette kanten plassert på linjen. Før skiven langsomt, kan det hende du treffer en skrue med bladet. Hvis du gjør det, skrape toppen av skruen med verktøyet kniv til å fjerne sporene og fjerne det med en drill utstyrt med en skrutrekker bit.

8 Rett ved siden av en rett kant på den horisontale linjen øverst i den planlagte åpningen. Skjær langs linjen med et verktøy kniv. Løft ut cut delen av sheetrock.

9. Mål den horisontale avstanden mellom stenderne, og overføre denne målingen til et stykke av to-fot-by-4-fots trelast av merking av avstanden fra enden med et målebånd. Skjær tre på mark med en håndsag.

10 Plasser del av to-fot-by-4-fots trelast horisontalt på toppen av åpningen. Rett midten av kanten av tre med kanten av den gjenværende sheetrock.

11 Plasser del av to-fot-by-4-fots trelast horisontalt på toppen av åpningen. Rett midten av kanten av tre med kanten av den gjenværende sheetrock.

12 Mål bredden og høyden av åpningen. Overfør målingene til en skrap stykke sheetrock. Trim med et verktøy kniv plasseres mot en rett kant. Plasser trimmet stykke sheetrock over åpningen. Trim til å passe hvis nødvendig.

13 Cut trim til størrelse, og legg den over sømmen, hvis ønskelig, for en ferdig utseende hvis åpningen er synlig. Bore pilothull i minst tre steder mens du holder trim på plass. Bore en på toppen og bunnen, og minst en i sentrum for hvert stykke. Sett skruene i pilothull og skru dem på plass.

Hint

  • Bruk trim som samsvarer med trim i rommet hvis du velger å installere trim over sømmene.
  • Bruk alltid vernebriller når du bruker elektroverktøy.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com