Hvordan holde Salat fra å fryse i kjøleskapet

January 17

Hvordan holde Salat fra å fryse i kjøleskapet


Det er en forferdelig følelse å begynne å trekke ut ingrediensene til din favoritt måltid bare for å oppdage at salat er frosset fast; det tar litt tid å tine og tekstur og smak er alltid påvirket. Lettuces, som andre bladgrønnsaker, er mer sannsynlig å fryse enn andre produkter fordi de holder mye vann i bladene sine, ifølge New York Times.

Bruksanvisning

1 Plasser et kjøleskap termometer i kjøleskapet over natten og sjekke temperaturen på morgenen.

2 Juster innstillingen på kjøleskapet hvis termometeret leser høyere enn 38 grader Fahrenheit eller lavere enn 36 grader Fahrenheit.

3 La termometeret i kjøleskapet over natten igjen. Sjekk det i morgen og fortsette å justere etter behov til du kommer til riktig temperatur.

4 DAB din salat med en papir håndkle for å fjerne overflødig fuktighet. Legg den i en plastpose kjøleskap pose med glidelås segl og sørge for at all luft er ute før tetting.

5 Flytt salat mot bunnen av kjøleskapet. Oppbevar den i nærheten til forsiden av kjøleskapet, siden kald luft inn langs toppen av ryggen. Oppbevar salat i skarpere for å unngå den kaldeste luften.

Hint

  • Beholdere laget for å kontrollere luftfuktigheten er et oppbevaringsalternativ for å holde salat fra å fryse mens du holder den frisk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com