Slik konverterer møbler til bad forfengelighet

March 29

Konvertering en gammel møbel til et bad forfengelighet er en god måte å få et personlig preg inn i rommet. En antikk kan bringe tilbake følelsen av en svunnen tid, mens en morsom håndmalte brikke kan ta en bit av quirkiness eller en Mission stil brikke kan gi en bit av moderne bluss.
Design beslutninger er helt opp til deg. Det betyr at du ikke er begrenset til det som er tilgjengelig på den lokale Oppussing butikken og er garantert en one-of-a-kind stykke.

Bruksanvisning

Velg Ditt materiale

1 Velg møblet skal brukes. Skaper og skap, kister og nightstands er alle gode valg. Et stykke som enten har en veldig dyp øverste skuffen eller ingen øverste skuffen i det hele tatt vil være den enkleste konvertering, men noen brikke kan bli jobbet med så lenge det er størrelsen og stilen du ønsker din forfengelighet å være.

2 Velg vasken. Disse retningene bruke et fartøy vask montert over disk fordi dette krever minst mulig ombygging til møblet. Montering av en vask under disken krever ekstra klippe og matematikk, og kan gjøre en øverste skuffen helt ubrukelig.

3 Velg kranen. Du kan velge en kran som monteres til forfengelighet eller veggen, avhengig av dine VVS ferdigheter. En teller montert kran vil være enklere å installere hvis du ikke har mye VVS kunnskap. Bare vær sikker på å velge en kran høy nok til å fjerne toppen av vasken bolle.

4 Velg din countertop materiale. De fleste foretrekker en naturlig stein for badet fordi det motstår temperatur og luftfuktighet svingninger bedre. Uavhengig av det materialet du foretrekker, velger en benkeplate som kan være tilpasset kuttet for deg.

Klargjør Countertop

5 Fjern den originale toppen fra møblet. Avhengig av hvordan det opprinnelig ble festet til møbler, kan dette gjøres ved å lirke toppen av eller kan kreve mer drastiske tiltak, som å sage den av.

6 Tegn en skisse av toppen av møblet på pergament papir. For å gjøre dette flip møblet opp ned på bakepapir og spore kanten av møbler med en blyant. Pergament papir blir malen for den nye countertop å bli kuttet fra.

7 Legg plass til kanten for en leppe hvis ønskelig. Hvis du vil at benken til å forbli i flukt med møblet deretter forlate disposisjonen som det er i trinn 2. De fleste mennesker, derimot, foretrekker en liten leppe for benken å strekke seg utover kanten av møblet. For å få denne lip legge ca 1/4 tommers til fronten og to sider, og utvide tilbake linje for å møte disse nye linjer.

8 Merk kutte hull for vask avløp og tappekran. Den nøyaktige størrelse av disse hullene vil avhenge av vasken og kranen valgt, men 5 1/2-tommers avløp er typisk for de fleste fartøyet synker.

9 Ta malen til hvem gjør klippe for deg.

modifikasjon

10 Skjær et hull på baksiden av møbler for å imøtekomme VVS. Bruk en hullsag eller stikksag til å gjøre dette, og husk å forlate rikelig rom for VVS.

11 Skjær en åpning for rør gjennom skuffer. Hvis det er topp skuffer i din brikke, må du bruke en sag en åpning for røret å passere gjennom. Hvis du ønsker å kunne bruke skuffen, klippe et rektangel på baksiden av skuffen i stedet for bare en sirkel.

12 Place tynne plater rundt røret åpningen i skuffen. Høyden og platens utstrekning vil være avhengig av dimensjonene av skuffen, men det trenger ikke å være mer enn 1/4-tommers tykkelse. Disse styrene vil danne en ny kant til skuffen, holde ting faller ut og gjør skuffen funksjonell. Først gjelder en linje med trelim langs kanten av brettet og klemme den på skuffen for å tørke. For ekstra sikkerhet, plassere noen negler langs bord fra undersiden av skuffen når limet har tørket.

Installasjon

13 Fest møblet til veggen. Forankre en L-braket inn i veggen, og deretter skru L-braket inn i toppen av baksiden av møblet. Dette gjør at L-braket å være skjult når benken er på plass

14 Installer benkeplate hjelp benkeplate lim. Påfør lim på kanten av møbler toppen, og plasser benkeplate på limet og pass på å sentrere den riktig.

15 Installer vasken. For å installere fartøy vask, plasserer benkeplate eller silikon lim på den delen av vasken som vil ta kontakt med benken. Trykk vasken tett på plass, og bruk en våt klut til å tørke av overflødig lim.
Når vasken er på plass, setter avløpet og koble til avløp. Hvis du ikke er kjent med å koble vask avløp, se Resources for detaljerte instruksjoner.

16 Installer kranen. Hvis du ikke er kjent med installasjonsprosessen for en kran, se Resources for detaljerte instruksjoner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com